Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Eggyütlét után még mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eggyütlét után még mennyi idő van bevenni a gyógyszert?

Figyelt kérdés

együttlét után mennyi ideig kell bevenni a gyógyszert, hogy elkerüljük aproblémát?

és pár nappal a menzesz után könnyen teherbe lehet esni?

17 vagyok és félek hogy későn húztam ki...:/

2015. jún. 7. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72 óra
2015. jún. 7. 19:39
 2/14 A kérdező kommentje:

és biztos hatásos?

és mennyibe kerül?

és receptre adják?

és köszönöm

2015. jún. 7. 19:42
 3/14 kovpet ***** válasza:

"félek hogy későn húztam ki"

Ha nem, akkor is lehet gyerek. Senki sem mondta eddig, hogy ez nem védekezés?

2015. jún. 7. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Felelőtlen GYEREK. Mi lesz,ha teherbevesik a csaj?? Mert igen menses után pár nappal a legvalószínűbb. Elvetetitek?! Mi vab,ha utána soha többé nem lehet gyereke miattad??
2015. jún. 7. 19:47
 5/14 A kérdező kommentje:

igen..tudom tudom..

de volt már 2 barátnőm, és csak gumi nélkül voltam velük..

és soha nem lett parája ebből..

de most picit félek..

picit?

nagyon :(

2015. jún. 7. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz gyereket, akkor az aktus legelejétől kell óvszert használni, tehát óvszer nélkül be sem lehet tenni.

És valóban 72 órán belül kell orvoshoz fordulni, aki felírja a receptet, több ezer forintos összegről van szó, bár mivel sosem voltam ilyenre rászorulva, így pontos összeget nem tudok mondani. És minél később kerül bevételre az esemény utáni, annál kevésbé hatásos, 72 órán túlmenően pedig ha ott kialakul a terhesség, akkor semennyire nem hatásos, egyébként 72 órán belül igen.

Legközelebb meg ne legyetek restek gumit használni végig, már az elejétől fogva is!!!

2015. jún. 7. 19:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet meddő vagy. :) megmenekül a világ
2015. jún. 7. 20:01
 8/14 A kérdező kommentje:

inkább legyek meddő,

mint most apa

2015. jún. 7. 20:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Most komolyan, mit tanítanak a mai világban az iskolákban???? Plusz a szülők miért nem világosítják fel a gyerekeiket???

17 évesen, az érettségi előtt 1 évvel, olyan felelőtlen és sík h..ék vagytok, hogy az már fájdalmas!

Komolyan, eddig óvszer nélkül voltál a barátnőiddel??

Jó nagy h..e vagy már bocsánat. Igaz, nem te fogod kihordani azt a gyereket, hanem a csaj.

Egy 72 órási tabi kb 6300 Ft. El kell menni a nőgyógyászatra, ott fogják felírni. Minél hamarabb veszi be a csaj, annál hatásosabb. Ha a gyógyszer bevétele után kb 1 hétre rá megjön neki, akkor hatott a gyógyszer. A tabi egy hormonbomba, ami nagyon felfogja borítani a hormonháztartását, és idő szükséges míg visszaáll az eredetibe.

Miért kisérted az ördögöt? Élvezed, hogy együttlét után stresszben vagy, ahelyett, hogy felhúznád azt a nyomorult óvszert?? Olcsóbb és biztonságosabb, mint egy 72 órási. És ezt a gyógyszert kb. félévben csak egyszer veheti be a csaj.

2015. jún. 7. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:
ui.: 10-12 nappal az aktus után teszteljen a barátnőd, biztos, ami biztos alapon.
2015. jún. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!