Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex lágy hüvelykapszulát használ valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nem kell a kioktatás, ismerem ezeket a termékeket, ismerem a megbízhatóságukat és a középiskolát is elvégeztem már egy jó 10 éve. ;) Szóval a kúpról és a krémről sok helyen írnak, de a kapszuláról nem igazán találtam véleményeket. Valaki esetleg?2015. máj. 26. 10:13
1/5 khalmaril válasza:
Nos, tapasztalataim nincsenek, de utána olvastam kicsit. A Pharmatex termékei, meg úgy általában ezek a helyi fogamzásgátlók nem túl hatásosak, szóval javaslom inkább, hogy menj el nőgyógyászhoz, és írass fel valami rendes fogamzásgátlót. Ha pedig ez valamilyen okból kifolyólag nem lehetséges, akkor marad a jól bevált óvszer.
Szerintem ne kockáztass
2/5 anonim válasza:
1-2 éve kipróbáltam az akkori párommal. Felhelyeztem és vártuk az előírt időt... Egyszer csak iszonyatosan elkezdett égni,fájni a hüvelyem. Nem tudtam hírtelen mit csináljak,próbáltam vízzel kiöblíteni,de továbbra is fájt. Mondanom sem kell,a szex elmaradt. Amúgy megszakítással csináltuk volna. Nem tudom mi lehet az oka a kellemetlen élménynek,de mikor másodszor próbáltuk,ugyanez történt.
3/5 anonim válasza:
Van, aki érzékeny rá, annak csíp. A Patentex biztonságosabb és nekem pl. az nem is okozott irritációt.
4/5 Fineline válasza:
Mondhatni, kezdettől fogva Pharmatex-termékekkel kísérletezem. A kapszula nálam is erős égető érzést váltott ki, azt nagyon nem javaslom. A kúp verziót alkalmazom jelenleg, az egyrészt kifogástalanul síkosít, másrészt az összetevői kevésbé hatnak irritálólag. Olyat én is számtalan helyen olvastam, hogy állítólag nem megbízható, én viszont pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
5/5 A kérdező kommentje:
A kúpot még régen próbáltam, nem volt vele kellemetlen tapasztalat. A Patentex Oval sajnos ment a kukába... Természetesen megszakítással használtuk csak. Most a "terméketlenebb" napjaimon szeretnénk kipróbálni milyen is élesben (5 éves kapcsolat). Most ezt a lágy hüvelykapszulát néztem ki, de akkor lehet maradok a kúpnál. :)
2015. máj. 26. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!