Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valami baj van? Vagy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van? Vagy ez normális? (1. levél után)

Figyelt kérdés

Múlthét pénteken vettem be az 1. levél utolsó szemét, előtte kb két nappal már barnáztam picit. Kb kedd óta van rendes vérzés, de mintha a 2x-es mennyiség jönne. Ez normális az első hónap után? És az utóbbi napokban annyira görcsölt a hasam, hogy a fájdalomcsillapító sem használt nagyon...

Valami bajom van? Vagy volt már vkinek ilyen?

Nem tudom, hogy ez számít-e, de kb az 1. levél 15 szeménél a barátom belém élvezett.

2010. febr. 25. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
barnázás az a kakilást takarja?:)
2010. febr. 25. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem...
2010. febr. 25. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Jól van,bocsi kedves kérdező:)Szerintem nincs bajod.
2010. febr. 25. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:

most kezd barátkozni a szervezeted vele

én gyógyszert váltottam és első 3 hónapban összevisszajött mindig utolsó 3 szem elött megjött aztán most az 5. levél után állt be

nyugi ráér még

hanyadik naptól kezdted el szedni amugy? ha elsőtől akkor nembaj ha 15. napnál belédélvezett

ha 5.től akkor lehet para...

2010. febr. 25. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Remélem megnyugtat a válaszom...:) Nekem az első levél után a mezeszem 2xese volt, valamint olyan fájdalmaim voltak, hogy éjjel elájultam.De a következő levél végén minden rendbejött.Kevesebb lett jóval a vérzés, valamint a kellemetlen görcsök is elmúltak.Gestomix 20at szedek.Remélem tudtam segíteni!:)
2010. febr. 25. 18:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Igen, köszi, kicsit nyugodtabb lettem:)

2010. febr. 25. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a köv. hónapban is ilyen tüneteid lesznek, menj vissza a dokihoz és kérj egy másik típusú gyógyszert.
2010. febr. 26. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!