Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most hogy kell szedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy kell szedni a fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés

Régen úgy szedtem, hogy a mensi 5. napjától kezdtem el szedni. Majd volt 7 nap szünet, ekkor volt a mensi.

Úgy tudom most már úgy ajánlják, hogy a mensi 1. napjától kell elkezdeni szedni. De akkor ugyanúgy a gyógyszermentes napokon fog megjönni?

7 évig szedtem, aztán volt 1,5 év szünet és mikor újra elkezdtem szedni, akkor hallottam az új módiról, bár a dokim azt mondta szedhetem úgy is, ahogy előtte szedtem.

Most akkor hogy is van ez?

2010. febr. 25. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen és olyan gyógyszerek, rá van írva a dobozára, olvasd el.
2010. febr. 25. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
Beveszed a szádba és iszol rá vizet:):)
2010. febr. 25. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy. a különbség csak annyi ha az első napon veszed be, akkor már elvileg abban a hónapban is véd, bár én ezt sosem mertem megkockáztatni. az 5. napos szedés pedig csak a kövi hónaptó véd, és közrti vérzések kiküszöbölésére szokták ajánlani.
2010. febr. 25. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
mindig a szünetben fog megjönni. 1-5. napig bármikor el lehet kezdeni a szedését.
2010. febr. 25. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:

15:14 nagyon vicces vagy :)

a többi válaszolónak köszi a segítséget

2010. febr. 26. 09:48
 6/6 anonim válasza:
Khmmm, talán olvasd el a tájékoztatót. Nekem az első gyógyszeremet, az 5. napon kellett elkezdeni, a mostanit, meg az elsőn. Ha netalán azt írja, hogy így is úgy is mehet, úgy szeded ahogy akarod, de ha az első napon kezded, az már arra a hónapra is védelmet nyújt elvileg.
2010. márc. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!