Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg fogamzásgátló mellett?
Most kezdtem el szedni fogamzásgátlót életemben először.
A gyógyszer szünetben vagyok ( 7 napos ) már az 5. napon..a hasam eléggé fáj tegnap kicsit véreztem...de ma már semmi..ennyi lett volna a menstruációm? Vagy meg fog még jönni? (Jangee 0,02) Vagy nem hat? vagy mi lehet az ok?
Szia, én is ezt szedem, a második levél közepén tartok. Tulajdonképpen az első hónapot végig véreztem, úgyhogy ne aggódj, bármi megtörténhet :D
Csinálj egy tesztet hogy nyugodt légy :) 19L
Már csináltam negatív lett... :)
De nagyon nagyon kevés vérzésem volt pár csepp kábé..és ilyen sötét színű...viszont a hasam fáj :/ és feszült vagyok..lehet már a stressz is rátesz :/
most is azt használtuk. :)
eléggé parázok :/ 1 hét múlva csinálok még egy tesztet..aztán csütörtökön kezdem a 2. levelet...ha megint ilyen lesz a menstruációm felkeresem a nődokit..vagy várjak a 3. hónapig?
Ma már rendesen volt vérzésem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!