Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jön meg fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön meg fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el szedni fogamzásgátlót életemben először.

A gyógyszer szünetben vagyok ( 7 napos ) már az 5. napon..a hasam eléggé fáj tegnap kicsit véreztem...de ma már semmi..ennyi lett volna a menstruációm? Vagy meg fog még jönni? (Jangee 0,02) Vagy nem hat? vagy mi lehet az ok?

2015. máj. 18. 21:18
 1/9 A kérdező kommentje:
16/L
2015. máj. 18. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon lecsökkenhet a vérzés mennyisége, főleg, ha amúgy sem volt erős vérzésed. Egyébként az első három hónapban sokminden előfordulhat, nem tudom, mondta-e az orvosod, hogy kell ez a 3 hónap, míg hozzászoksz. Elvileg a szünet 2.-4. napján kéne megjönnie, nekem mindig az 5.-en jött meg, mikor tablettát szedtem. Elvileg normális, ha így áll be rendszeresre. Lehet, neked is teljesen normális ez a kevés vérzés. Ha így marad, mikor legközelebb iratod, mondd el, mit tapasztaltál. :)
2015. máj. 18. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia, én is ezt szedem, a második levél közepén tartok. Tulajdonképpen az első hónapot végig véreztem, úgyhogy ne aggódj, bármi megtörténhet :D

Csinálj egy tesztet hogy nyugodt légy :) 19L

2015. máj. 18. 21:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Már csináltam negatív lett... :)

De nagyon nagyon kevés vérzésem volt pár csepp kábé..és ilyen sötét színű...viszont a hasam fáj :/ és feszült vagyok..lehet már a stressz is rátesz :/

2015. máj. 18. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Sztem nyugi csak hasznaljatok a szunetekben gumit
2015. máj. 18. 21:58
 6/9 A kérdező kommentje:

most is azt használtuk. :)

eléggé parázok :/ 1 hét múlva csinálok még egy tesztet..aztán csütörtökön kezdem a 2. levelet...ha megint ilyen lesz a menstruációm felkeresem a nődokit..vagy várjak a 3. hónapig?

2015. máj. 18. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet a tegnapi vérzés volt az és ennyi. Ne aggódj,nyugodtan kezd el a következő levelet ma, és lehet ennél a levélnél már több vérmennyiség lesz.
2015. máj. 19. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
vagyis nem ma,hanem a 8.napon bocs :D
2015. máj. 19. 11:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Ma már rendesen volt vérzésem.

Köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!