Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztünk a barátommal és mikor érezte hogy elmegy egyből kivette a péniszét, de az óvszer bennem maradt. Szükség van a 72 órás tablettára?
Nem, többet ártassz, mint használsz.
Bár ha tisztában lennél a fogamzás alapjaival, fel sem tennél ilyen kérdést. Nézd át a 8-os bioszkönyved végét.
bizony, tutira terhes vagy. jó gyereknevelgetést! ;)
nem tudom, hány éves vagy, de még nem a szexszel kéne foglalkoznod...
Előző hozzászólók! Akármilyen fiatal aki kérdezte, és akármilyen tudatlan egy-két témában, nem azért írt ide, hogy piszkáljátok. Szerintem ez az oldal azért van hogy ha tudunk segítsünk, egy egy kérdésre megpróbáljunk okosan válaszolni.
Kérdező!
Szerintem nincs szükség 72 órás tablettára. Az biztos ha óvszerrel védekeztek máskor, a barátodnak nem kell kivennie, mert azzal látod akár nagyobb bajt is csinálhattok, lecsuszhat miközben kiveszi...stb... Szóval szerintem nem kell agódnod...
Ennyi idiótát egy helyen ha nemtudtok értelmesen válaszolni ne is válaszoljatok.
A kérdésre válaszolva ha előváladék került az ovszerba és az kifojt belőle attól is lehetsz terhes.Kicsi rá az esély de lehetsz terhes főleg ha pont akkor volt peteérésed.A biztonság kedvéért vehetsz 72 órás tabit.
Idióta vagy ám te!!!!!!!!!!!!!!!!
Utolsó és utolsó előtti hozzászólónak írom: nem az a baj, hogy kérdez, hanem ahelyett, hogy cselekedne, felteszi a kérdést, közben meg már ketyeg a 72 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!