Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sűrű pisilés . Terhes lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sűrű pisilés . Terhes lennék?

Figyelt kérdés

A helyzet a kövezkező. Barátommal gumival védekeztünk de sajnos nem vettük észre , hogy elszakadt és bennem ment el.

Nem telt el 1 óra már be tudtam venni az első Rigesoft tablettát majd 12 óra mulva a másikat is.28-29 naposak a ciklusaim és a 14.napon történt a baleset tehát a legrosszabbkor :(( most szinte percre pontosan 2 napja vettem be az első rigesoftot de már feszült a mellem , voltak alhasi fájdalmaim és ma nagyon sokszor pisiltem és már teljesen beforgattam magam mert azt olvastam hogy a nagyon sűrű pisilés a terhesség első jele :(( doki ismerősöm azt mondta hogy ugyan a baleset tényleg rosszkor történt de mivel hamar bevettem a tablettát nagyon pici a terhesség esélye illetve akkora hormonadag ez amitől simán pisilhetek ennyit valamint 2 nap után nem jelentkeznek terhességi jelek tehát ne majrézzam túl . Szerintetek ? Valami icipici megnyugtatás jól esne :(

2015. máj. 17. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Terhességi tüneteket leghamarabb az aktus után 14-15 napon érezhetsz. Ne parázd túl, sztem nem vagy terhes.
2015. máj. 17. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, két nap után semmiféle terhességi tüneteid nem lehetnének, mivel a fogamzás után ennyi idővel a megtermékenyített, osztódó petesejt még a petevezetékben halad, a méhbe való beágyazódás még meg sem kezdődött.

Az a legvalószínűbb, hogy az idegeskedés és stressz miatt jobban "vizslatod magadat", a lehetséges tünetek, jelek után kutatva, illetve a mellfeszülés és egyebek lehet a nagy adat hormonlöket következménye.

2015. máj. 17. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy orvos velemenyenel megnyugtatobbat mi nem tudunk mondani. A terhesseg tunetei meg ket-harom het mulva jelentkeznek. Csigaver csak a gyogyszer meg a stressz miatt van ez!

18/L

2015. máj. 17. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Alhasi fájdalom, plusz sűrű, vizelési inger...inkább menj el orvoshoz, csináljanak egy vizeletvizsgálatot, mert a tüneteid inkább egy húgyúti fertőzésre-gyulladásra utalnak.

Vagy simán bebeszéled magadnak, vagy a stressztől van.

De a tüneteidet 2 nap után egészen biztos, hogy nem terhesség okozza!

És hogy elmondjam, a sűrű vizelési inger egyáltalán nem tipikus terhességi tünet! És az első terhességi tünetek között is az szerepel, hogy valakinek kimarad a vérzése.

Én speciel voltam már kismama, de akkor volt sűrű vizelési ingerem, amikor már a terhességem vége felé jártam és már akkora volt a babám súlya, hogy nyomta a húgyhólyagomat!

Szóval szerintem menj el orvoshoz és csináljanak egy vizeletvizsgálatot!

2015. máj. 17. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Inkább tűnik ez felfázásnak mint terhességnek. Ha bevetted a tabit időben nem vagy terhes...
2015. máj. 17. 17:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Remélem , hogy ez áll a háttérben és tényleg nem leszek terhes :(( olvastam olyat , hogy peteérés után nem használ a tabi illetve ha beágyazódik már kb mindegy

1 óránál hamarabb majdcsak be sem kaphattam remélem időben volt :( félek :( pedig pont 2 hét múlva terveztük a tablettát :/

2015. máj. 17. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
1 óra alatt aligha tudott volna ott bármi beágyazódni, lehet enyhén felfáztál, vagy csak sokat iszol és nem veszed észre.
2015. máj. 17. 22:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Egész nap a városban voltam elég meleg is volt meg is ittam egy délelőtt leforgása alatt majd 2 liter folyadékot lehetséges , hogy tényleg ez okozta :) :)
2015. máj. 17. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl amikor meg akar jönni,akkor is sűrűn pisilek.

Szerintem nem vagy terhes.

2015. máj. 18. 05:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Május 29-30 körül esedékes de lehet igazad :) meg nálam ez a pisilés elég hektikus dolog :))
2015. máj. 18. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!