Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sűrű pisilés . Terhes lennék?
A helyzet a kövezkező. Barátommal gumival védekeztünk de sajnos nem vettük észre , hogy elszakadt és bennem ment el.
Nem telt el 1 óra már be tudtam venni az első Rigesoft tablettát majd 12 óra mulva a másikat is.28-29 naposak a ciklusaim és a 14.napon történt a baleset tehát a legrosszabbkor :(( most szinte percre pontosan 2 napja vettem be az első rigesoftot de már feszült a mellem , voltak alhasi fájdalmaim és ma nagyon sokszor pisiltem és már teljesen beforgattam magam mert azt olvastam hogy a nagyon sűrű pisilés a terhesség első jele :(( doki ismerősöm azt mondta hogy ugyan a baleset tényleg rosszkor történt de mivel hamar bevettem a tablettát nagyon pici a terhesség esélye illetve akkora hormonadag ez amitől simán pisilhetek ennyit valamint 2 nap után nem jelentkeznek terhességi jelek tehát ne majrézzam túl . Szerintetek ? Valami icipici megnyugtatás jól esne :(
Nyugi, két nap után semmiféle terhességi tüneteid nem lehetnének, mivel a fogamzás után ennyi idővel a megtermékenyített, osztódó petesejt még a petevezetékben halad, a méhbe való beágyazódás még meg sem kezdődött.
Az a legvalószínűbb, hogy az idegeskedés és stressz miatt jobban "vizslatod magadat", a lehetséges tünetek, jelek után kutatva, illetve a mellfeszülés és egyebek lehet a nagy adat hormonlöket következménye.
Egy orvos velemenyenel megnyugtatobbat mi nem tudunk mondani. A terhesseg tunetei meg ket-harom het mulva jelentkeznek. Csigaver csak a gyogyszer meg a stressz miatt van ez!
18/L
Alhasi fájdalom, plusz sűrű, vizelési inger...inkább menj el orvoshoz, csináljanak egy vizeletvizsgálatot, mert a tüneteid inkább egy húgyúti fertőzésre-gyulladásra utalnak.
Vagy simán bebeszéled magadnak, vagy a stressztől van.
De a tüneteidet 2 nap után egészen biztos, hogy nem terhesség okozza!
És hogy elmondjam, a sűrű vizelési inger egyáltalán nem tipikus terhességi tünet! És az első terhességi tünetek között is az szerepel, hogy valakinek kimarad a vérzése.
Én speciel voltam már kismama, de akkor volt sűrű vizelési ingerem, amikor már a terhességem vége felé jártam és már akkora volt a babám súlya, hogy nyomta a húgyhólyagomat!
Szóval szerintem menj el orvoshoz és csináljanak egy vizeletvizsgálatot!
Remélem , hogy ez áll a háttérben és tényleg nem leszek terhes :(( olvastam olyat , hogy peteérés után nem használ a tabi illetve ha beágyazódik már kb mindegy
1 óránál hamarabb majdcsak be sem kaphattam remélem időben volt :( félek :( pedig pont 2 hét múlva terveztük a tablettát :/
Nekem pl amikor meg akar jönni,akkor is sűrűn pisilek.
Szerintem nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!