Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátlótól lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátlótól lehet hízni? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
ha hibás termék akkor 9 hónap alatt akár 4-5kg-ot is fel lehet vele szedni
2010. febr. 24. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
ez emberfüggő. van aki 20 kilót is hízott (de azegy barom h nemvette észre hamarabb és nem állt le vele)
2010. febr. 24. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Valóban emberfüggő. Észre lehet venni +6-7 kg-nál és akkor azonnal váltani kell. Hamar lemennek a kilók ha valaki tablettát vált, mert nem zsír miatt, hanem víz miatt hízik meg az ember, de azért akkor sem jó küzdeni a plusz kg-okkal.
2010. febr. 24. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
én nekem a sulimba jár egy csaj aki fogamzásgátlótól hízott akkorára mint egy ló. szóval ilyen álom alakja volt, most meg tök elhízott, vastag, hurkás... (=azért feltünő mert inkább fiuiskola amienk és ritkaságszámba mennek a lányok :D)
2010. febr. 24. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Én kb 5 éve szedek f.gátlót, és egyáltalán nem híztam meg tőle! De ahogy az előttem szólók is írták, ez nyilván személyfüggő.

Ha fel akarsz íratni bogyót, akkor kérdezd meg a nőgyógyászodtól, hogy neked mennyi esélyed van erre, illetve hogy lehetőleg olyan tablettát írjon fel, aminél nem merülhet fel nálad ilyen probléma.

2010. febr. 24. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Már 5 válasz jött, de igazából senki sem írta azt, ami értelmes lenne... Tény, hogy ez lehetséges, DE! Amikor feliratod a fogamzásgátlót, akkor olyan orvoshoz kell menni, aki nem csak találomra írja fel, hanem KIVIZSGÁL! És a számodra legmegfelelőbb hormontartalmút írja fel. Vérvétel nélkül egyenes az út ahhoz, hogy olyan fogamzásgátlót kapj, amitől gondjaid lesznek. Akár elhízás, szőrösödés, szédülés, hányinger... Ha az orvosod nem akar kivizsgálni, akkor válts nőgyógyászt! Normális helyeken nem írnak fel fogamzásgátlót csak úgy.
2010. febr. 25. 02:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Én eddig 2 fajtát szedtem, egyiktől sem híztam egy dekát, mert a jól kiválasztott tablettától nem hízik az ember. De mindenkinek kutya kötelessége odafigyelni magára. Én az első pár hónapban rendszeresen mértem magam, és már 2 kiló változásnál visszamentem volna a dokihoz. Nagy felelőtlenség megvárni, míg 5-6-10 kilót hízik valaki. Úgy is mondhatnám, hogy önmagunkkal szembeni igénytelenség.
2010. febr. 25. 09:33
 8/9 anonim válasza:
Na azért nem minden igaz. Engem 3x is megvizsgáltak, és akkor is a Tri-Regol fogamzásgátlót kaptam. Fél éve szedtem mikor észrevettem hogy 1 hónap alatt 12 kg-ot híztam. 45 kg voltam előtte, most meg vagyok 57-58kg. Szép alak az már csak álom marad. Tri-Regol 3 havi 3000 ft, most meg fogyókúrás fog.gátlót szedek Volina 3 havi 6550 Ft. Szal nem minden mindegy.
2010. febr. 26. 20:48
 9/9 anonim válasza:
Én eddig kétfélét szedtem. Természetesen nyilván személyfüggő is, az elsőtől híztam 5-6 kilót, a második meg lefogytam ugyanezt - vagy legalábbis, nem szedtem fel tőle, és leadtam, bár egy gazszálat nem tettem keresztbe, hogy feljött kilók lemenjenek. Szóval, lehetséges, hogy hízol tőle, hogy mennyit, az már más kérdés.
2010. márc. 1. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!