Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle esemeny utani tabletta utan mennyi idovel kell megjonnie?
Figyelt kérdés
5.2Jott meg es 5.7 el is mult majd 5.9 en szombaton egyutt voltam a baratommal es nem vedekeztunk de nem elvezett belem de nagyon rossz erzesem volt igy hetfon bevettem egy esemeny utanit kb 63 ora mulva a tunetek eddig szuro erzes volt a mehemben nagyon faradt voltam folyamatosa. Es fajt a fejem 6 nap telt el azota. Szerintetek lehetek terhes? Ako vetkezo mensimnek 1-en kell megjonnie. Terhessegi tesztet mikor csinalhatok?2015. máj. 15. 16:37
1/5 anonim válasza:
Nekem ugyanakkor jott meg mint elotte is..szoval elotte is 11.e korul es utana is :)
2/5 anonim válasza:
En menstruácio után egyutt voltam a párommal, vedekeztunk de kiszakadt a gumi, biztonság kedvéért elmentunk venni egy escapellet.... vártam a tuneteket és azt is h mikor jon meg a mentráciom, viszont arra nem számitottam h 11 nappal hamarabb megjon. addig tartott mint normálisan, aztan a kovetkezo menstruaciom jott abban az idoben amikor kellett volna...magyarul beugrott egy verzes aminek nem volt helye ott. De ennyi :)
3/5 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam semmi különöset, talán pár nappal korábban jött meg, és utána még vagy 3 hónapig nem volt rendszerű a menstruációm időpontja, volt 24 napos ciklusom, aztán 30, aztán 28 de ez ugye nem volt olyan drasztikus változás.
4/5 anonim válasza:
3. vagyok, még talán annyi, hogy elég ingerült voltam a tabletta beszedése után pár hétig, ugye a nagy hormon adag miatt meg gondolom az izgalom miatt is, én is vártam, hogy megjöjjön a tabletta beszedése után rögtön, mert mondta az orvos, hogy elő szokott fordulni, de nem jött meg. Szerintem nem vagy terhes, de ha nagyon aggódsz, akkor elseje után pár nappal csinálhatsz tesztet, ha addig nem jönne meg :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a normalis valaszaitokat!!!!:)))
Ma megjott:) remelem ez mar kizarja a terhesseget.
2015. máj. 16. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!