Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszeretnem kezdeni szedni a fogamzasgatlot, de az elott szeretnek egy kerdesemre valaszt kapni. Van olyan gyogyszer vagy egyebb mas ami melett a fogamzasgatlonak nem lessz hatasa? Azon kivul, hogyha elfelejtem bevenni.
bizonyos antibiotikumok csökkenthetik a hatását, de pl ott van az orbáncfű tea, ami gyógynövény és szintén nem ajánlott a fogyasztása. Szedsz esetleg folyamatosan gyógyszert? Ha elmész nőgógyászhoz vele ezt mind meg tudod beszélni.
18/L
A nőgyógyászoddal beszéld meg, bár nem tudom mennyire tájékoztat majd jól. Nekem felírták volna simán, hogy a rendszertelen menstruációmat beállítsa, de nem kérdeztek rá, hogy thrombózisra hajlamos vagyok-e (igen). Mikor mondtam, h van ilyen hajlamom, egyből mondták, h hát akkor nem lehet szednem... Vannak lelkiismeretesebb nőgyógyászok, csak azért írtam, hogy vigyázz.
Még van pár betegség is, amire ha van hajlamod, akkor nem tanácsos szedned. Azoknak is nézz utána szerintem, ha még nem tetted meg.
Szerintem óvatosnak kell lenni vele, remélem segítettem!
24/L
sztem aki tudja magáról h trombózisra hajlamos, az eleve nemmegy el gyógyszert feliratni, sztem ez tök logikus, úgyhogy nemkell lehurrogni a nőgyógyászokat, mert nemkérdezik meg.
a foggátló hatását amúgy az antibiotikumok csökkentik, de ha elolvasod a betegtájékoztatóját a foggátlóüdnak, abban lelesz írva h mely hatóanyagok csökkentik a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!