Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dianille fogamzásgátló + magas koleszterin szint?
1 éve szedek Dianille fogamzásgátlót (cisztám van, és ezt kezeljük vele), egy hónapja viszont kiderült, hogy nagyon magas a koleszterin szintem, és a háziorvos azt mondta, hogy ezt a fogamzásgátló is elősegítheti, és a gyógyszer betegtájékoztatóján is azt írja, hogy nem szabad szedni magas koleszterin szint esetén. A nőgyógyászom szerint azonban nyugodtan szedhetem (sőt ajánlja annak érdekében hogy könnyebb legyen majd a teherbe esés, mikor majd babát szeretnék)....van valaki aki nagyon jártas a témában, vagy esetleg hasonló cipőben járt már? szedjem tovább a gyógyszert vagy veszélyes lehet ?
...a koleszterinem egyébként örökletes is, meg valószínűleg az is elősegíti hogy általában nagyon stresszes vagyok + mozgáshiány ...de lehet attól még nem tesz jót neki,ha még szedem a tabit is.... segítsetek....:(
menj el dietetikushoz,és ő meg fogja mondani, mit változtass az étkezéseden!
(egyébként minimális szénhidrát,sok fehérje,zöldség,gyümölcs, semmi cukor! és kardió mozgás nélkülözhetetlen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!