Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer és fogamzásgátló együtt?
Teljesen felesleges a kettő együtt!
Ha most kezdte el, akkor az első hónapban ajánlatos még az óvszer, utána már lehet anélkül is.
Szóval mondd meg neki, hogy ez így van, de ő erről miért nem tájékozódik?
Minek szedi akkor a tablettát?
Benne van a nevében, hogy megakadályozza a megfogantatást!
Magyarázd meg neki szépen, hogy megértse!
Hány éves a barátnőd, hogy nem érti meg, hogy a tablettát direkt erre találták fel, hogy ne kelljen óvszert húznia a pasinak?
Nyugtasd meg, hogy a félelmei alaptalanok. Ha normálisan és rendszeresen szedi, akkor minden rendben van. :)
Nem hinném, hogy annyira nagyon kényelmetlen lenne az az óvszer. Kísérletezni kell, és megtalálni a számodra legjobbat.
Valahol megértem a barátnőd félelmét, hiszen nem neked kell kihordani, megszülni, a te életedben nem sok nyomot hagy, ha becsúszik egy kölök. Neki már annál nagyobb a tét.
Szóval ennyi kompromisszumot szerintem nyavalygás nélkül is köthetsz, hogy húzol gumit is.
Érdekes, az én barátomnak ezzel semmi baja. Persze, én most kezdtem el szedni és még nem vagyok biztos a hatásában, később engedni fogom neki anélkül is, de ez nem rólad szól, hanem a barátnődről. Képes lennél úgy meg..ni, hogy tudod, hogy kényelmetlenül érzi magát, mert nincs rajtad gumi?
Nem kényelmetlen, csak ha rosszat használsz, vegyél párat és próbálgassátok.
Ha türelmes vagy, előbb utóbb elhagyja a kotont.
Ha erőlteted, akkor esetleg elhagyja, hogy neked megfeleljen, közben meg szorongani fog, feszült lesz, fél a terhességtől, ezek csökkentik a vágyat, kevésbé fog nedvesedni, fájhat neki...
Tied a döntés, hogy megéri e meggyőzni akarata ellenére, hogy nem kell együtt használni, vagy élvezed vele a szexet úgy hogy most neki is megvan a biztonság érzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!