Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az orvosoknak eltérő véleménye az előváladékról?
Mert az orvosok sem értenek mindenhez, és bár a többségük kiválóan kezel mindennapi dolgokat, de nem feltétlen követik az orvosi/tudományos folyóiratokat, hogy éppen találtak a kutatók.
Múltkor voltam véradáson, ott ugye van kötelező orvosi vizsgálat. A doktornő kiszúrt valamit rajtam, és mondta, hogy ez nem az ő szakterülete, de ezt a belső egyensúly felbomlása okozza, mindjárt ajánlott egy ezo-öko-bio megoldást, megnéztem a honlapjukat, fényterápia, meditáció, energia átadás, és hasonló dolgok szerepelnek rajta. Egy orvostól azért többet vártam volna, én elég pragmatikusan állok a tudományos kérdésekhez, de úgy tűnt a doktornő baromira hisz benne.
Az előváladék nem tartalmaz spermát, ezt mindenki tudja akinek már volt a kezében biológia könyv.
Viszont az átlag magyarnak - sajnos - nem volt soha. Így ha a doki azt mondaná, hogy nem tartalmaz spermát akkor potyognának a kölykök, mert:
- Mivel az előváladékot a cowper mirigy termeli, de a spermavezetékkel közös ponton csatlakozik a hugycsőhöz
- Szexuális izgalom hatására kezdi termelni a váladékot
- Viszont amit sokan nem tudnak, hogy erős szexuális izgalom hatására megkezdődhet spermium kiválasztás is ejakuláció nélkül vagy részleges ejakulációval, amit a tapasztalatlan tini akár észre sem vesz
- Illetve ha a korábbi ejakulációból spermium volt a hugycsőbe azt az előváladék kimossa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!