Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye minden okés?
5 hónapja szedek fogamzásgátlót, minden rendben van vele, péntekenként szokott megjönni. Áprilisban is tök jól szedtem, mindig időben, nem volt hasmenésem, stb.
Viszont az igaz, hogy az egész április hónap egy merő stressz volt, majdnem szakítottam a pasimmal, érettségi, családi gondok, szóval jutott bőven. És megjött aznap pénteken amikor kellett neki, csak első nap ilyen kis véres nyálka, utána meg olyan volt, mint utolsó nap szokott lenni, de ugyanúgy addig ahogy szokott.
Amúgy ha ez lényeg nem éreztem , hogy lett volna bármikor a szedés óta peteérésem, mert amúgy előtte éreztem, szóval szerintem rendesen leállította a tabi, meg tényleg mindig bevettem, nem szedtem gyógyszert, stb.
Így ugye akkor nincs baj és csak a stressz miatt volt gyengébb a megvonásos??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!