Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek így vele gumi nélkül?
Évek óta együtt vagyunk.Pár éve abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, mert teljesen tönkre tette a szervezetem. Az óvszert viszont a párom nem bírja, sokszor múlik az erekciója ha fel kell húznia. Mivel évek óta együtt vagyunk, megbeszéltük,hogy megszakítással leszünk együtt, mert "nem lesz baj, ha mégis becsúszik a gyerek".
A peteérésem nem tudom mikor van, mivel rendszertelenek a ciklusaim, de néha a petefészkem fájdalmából megérzem.
Na szóval nemrég lefeküdtem a barátommal,azonban szex közbe éreztem a fájdalmat, szóltam neki,hogy a biztonság kedvéért vegyen fel egy óvszert inkább.
Erre lecs.szett,hogy miért ilyenkor kell szólnom, és az én hibám ha terhes leszek, mert nekem tudnom kell mikor van peteérésem,mert ez a "nő felelőssége,hogy tudja".Pedig már nem egyszer mondtam neki,hogy nem tudom mikor van,(mivel összevissza jön meg) amúgy is spontán is lehet. Utána még közölte, hogy most tök ideges, mert a hideg kiveri a gondolattól,hogy terhes leszek.
Ezek után közöltem vele,hogy innentől felejtse el az óvszer nélküli szexet, mert ezzel a hozzá állással nem fogok többé kockáztatni.
Most megint megy a kényeskedés,hogy ő azt nem bírja,meg nem érez semmit és én vagyok a h.lye,amiért erőltetem. Tényleg az vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!