Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi ideig hat ki a fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig hat ki a fogamzásgátlóra az orbáncfű tea?

Figyelt kérdés
Úgy másfél héttel ezelőttig esténként megittam egy-egy bögre orbáncfű teát úgy 3 héten át. Fogamzásgátlót szedek. Tegnap együtt voltam a párommal, éppen menstruálok és bennem ment el. Lehetek terhes? Mennyi ideig kell kiegészítő védekezést használni orbáncfű tea ivása után? Nagyon fontos lenne hogy választ kapjak, rettentő ideges vagyok. Köszönöm előre is!
2010. febr. 22. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
vajon miért nem előtte kérdeztél... gondolom már kiürült, tehát véd a gyógyszered.
2010. febr. 22. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
az orbáncfüvet,Orbán Viktorról nevezék el,ő szívja?!
2010. febr. 22. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély rá, hogy terhes legyél. De legközelebb a ciklus végéig használj óvszert.
2010. febr. 23. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!