Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek?
A barátommal védekezés nélkül voltunk együtt. Utána azonnal bevettem az esemény utáni gyógyszert. Másnap pedig megjött a menstruációm. Legalábbis ezt hittem. ( nagyon rendszertelen) Megnyugodtam, hogy akkor minden rendben, de a vérzés csak pár óráig tartott és azóta semmi. Mi volt ez? Lehet, hogy esetleg terhes vagyok?
Légyszi segítsetek.
kis drága a betegtájékoztatót el kéne olvasni
benne van h mellékhatásként vérzés menstruációs problémát okozhat mert nagy dózisú hormont tartalmaz
98% h nem vagy terhes de 3 hét múlva csinálsz egy tesztet és kiderül
Hát ez így korán reggel egy kicsit magas volt nekem, de már mindegy, mert elolvastam.
Erre mondom, aki ennyire h..e, az megérdemli, hogy pofára essen.
Ha védekezés nélkül vagytok együtt, akkor legyél is terhes. Az óvszer jóval olcsóbb, mint az eseményutáni!
És miért védekezés nélkül voltatok együtt?
Óvszerre nincs pénz, de eseményutánira van. Ki érti ezt?!
És tesztelj 10-12 nappal az esemény után.
Máskor az óvszert ajánlom, mert az nem cseszi szét a hormonháztartásodat, olcsóbb, és könnyebben hozzáférhetőbb! Ja, és praktikusabb!
Köszi. :D
Azért néha nálam pedig elszakad a cérna, és jóformán lehordom a másikat, mert többet nem érdemel, mert akkora butaságot csinál.
Mit tanítanak manapság az iskolákban? Vannak egyáltalán felvilágosítási órák? Biológián mit tanulnak ma a diákok?
Ha tényleg ennyire siralmas a helyzet, akkor majd, ha egyszer lesz saját gyerekem, már jó előre le fogok vele ülni és elbeszélgetni vele ezekről a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!