Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem tudom megvenni a fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom megvenni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
4éve szedem ugyan azt, ma csütörtök este van,ma múlt el a menstruációm,ma kellene bevenni a gyógyszerem,de nem volt pénzem megvenni,csak hétfőn tudom megvenni,azaz ìgy kimarad 4szem. Nem éltem az elmult hónapban nemi életet,májusban sem fogok. A tájékoztatóban nincs benne egyértelműen,hogy ilyenkor mi van.Mireabellát szedek,alacsony hormontartalmú. Hétfőn ha akkor kezdem el az új csomagot,akkor nem lesz baj,az egészségemet tekintve?? Vagy mit csináljak?
2015. máj. 1. 01:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Monofázisos
2015. máj. 1. 02:29
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Ne szedj foggatlot, mert tonkretesz! Hasznalj gumit inkabb. Annak nics sulyos mellekhatasa. Nekem tonkretette az eletem sok even at! Bar ne szedtem volna. Elhizas, allando hanyinger, koromgomba, huvelygomba havonta, tudat alatt mindig azt a pasit valasztottam tarsnak, aki alkalmatlan volt ra. 2 eve nem szedem es megvaltozott az eletem. Vegre 15 ev elmultaval van egy olyan pasim, akivel kozos az erdeklodesunk es jol megvagyunk! Meg egy ilyen jo kapcsolatom volt: amikor meg nem szedtem foggatlot! Banom, hogy szedtem. Csak senki sem szolt. Ja es a pasid is jobban ertekel, ha nem szedsz foggatlot. N
2015. máj. 1. 04:59
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem lesz probléma, bár előnyös lenne, ha beszélni tudnál egy nőgyógyásszal. mindenképp hagyj neki egy kis időt, hogy újra védjen, addig kiegészítő védekezés, ha mégis lenne valaki.

#2: a kérdező nem fogamzásgátló-ellenes reklámszöveget kért, hanem segítséget. nem mindenkit tesz tönkre, mint téged. és még nem találkoztam pasival, aki az alapján értékelne, hogy szedek-e avagy sem...

2015. máj. 1. 06:06
 4/7 anonim ***** válasza:
nézd meg a betegtájékoztatót. a legtöbb azonnal véd, ha a következő menzesz 1. napjától szeded.
2015. máj. 1. 06:13
 5/7 Költőnő? ***** válasza:

a ciklusod meg fogja picit zavarni valószínűleg, de sztem ennyi.

aki meg azt írta, h emiatt jött össze bunkókkal; persze, így ble van oltva a gyógyszerekbe, h tudatalatt a bunkókat akard. Úristen.

2015. máj. 1. 06:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor beveszem,remélem csak annyi lesz,hogy kitolódik annyi nappal!! :)
2015. máj. 1. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:
semmi gond nem lesz,hétfőn amikor megveszed,az legyen az első napod
2015. máj. 1. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!