Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 napja szedem az első fogamzásgátlómat, azóta elég ingerlékeny, feszült, és szinte folyton éhes vagyok, ez megszűnik majd idővel, vagy szükséges a gyógyszer váltás?
Adj neki két-három hónapot, aztán ha nem válik be, menj vissza a dokihoz.
Én sajnos eddig mindegyiktől állandóan éhes voltam.
4-es
Ez csak rád hatott így. Azért ritka, hogy ennyire durva legyen. Nekem is csökkenti a vágyamat, de még így is napi 3-4-et kívánnék. Barátom napi egyet. Sose tudtam elmenni szex közben, azóta sem, de nem változtat meg ilyen drasztikusan mindenkit. Nekem pár pattanásom lett, az eddig babapopsi-szerű arcomon és 2kg plusz, ami csak víz. Ezen kívül nem lettem sem éhesebb, sem szőrösebb.
Csak megszűntette a retek görcsöket, amik miatt néha mentőt kellett hívni. Nekem nem a védekezés miatt kellett... Rám így hatott. Másra meg máshogy. Tehát ne rémítsd meg a kedves kérdezőt. Persze, ha ilyen tüneteket tapasztalna, számára is erősen ajánlott az azonnali abbahagyás.
Én éhesebb is lettem, szőrösebb is, fájdalmasabb is lett a menstruációm, viszont a libidómra nem hatott és eltűntek a mitesszereim.
Mindenkire máshogy hat.
Ha problémás, akkor másikat kell íratni, vagy abba kell hagyni. De szerintem még ez a 12 nap kevés, hogy átálljon rá a szervezeted.
Köszönöm a válaszokat!
Hú, sajnálom, hogy ez történt Veled , kicsit megijedtem... Nem a védekezés miatt szedem, hanem mert sokszor heteket késett, vagy hetekkel előbb jött meg, az iszonyatos görcsökről, hányásról nem is beszélve, volt, hogy belázasodtam, és 2 napig nem bírtam felkelni, és számomra a legrosszabb, hogy egyszerűen nem tudtam, mikor számítsak rá, a rendszertelensége miatt, ami nem éppen a legelőnyösebb dolog egy gimnazista lány életében. :(
A menstruaciom nekem is csak a premens tablettatol allt be egy ev szedes utan a foggatlo abbahagyasa utan. Van meg cickafark tea is arra meg az Aviva torna. ( aviva konyveket tudok Neked ingyen kuldeni.)meg figyelnek kell a stresszkezelesre: sporttal: futas vagy uszas. A kezeletlen stressz lenullazza az osztrogentermelesed. A sajat karomon jottem ra.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!