Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kinéznie egy fogamzásgátló felírásnak?
Mármint úgy értem, hogy az én orvosom megkérdezte, hogy a barátnők mit szednek, elmondtam és akkor én is azt kaptam..
Ennyi lenne az egész, hogy a hasára csap és akkor én most ezt kapom?? Nálatok hogy zajlott ez?
18/l
Tőlem kérdezett pár dolgokat(van-e a családban valami betegség, dohányzok-e, stb) és vett vért. Csak ennyi volt, mivel azelőtt két hónappal voltam teljes kivizsgáláson és nem volt semmi bajom.
Keress másik dokit szerintem, amúgy milyen tabit kaptál?
L19
akkor jó, megnyugodtam :)
köszi a válaszokat :)
Hát, pedig én mégis kértem volna azt a vérvizsgálatot(már csak a májad működése miatt, mert a tabi "roncsolhatja" a májat, ezért kell évente kivizsgálásra járni a nődokihoz..)
Első válaszoló voltam,
L19
hmm.. mégse nyugodtam meg :/
elkezdtem szedni vasárnap.. most akkor mit tanácsoltok, mit tegyek?
énvoltam az utolsó.
hát akkor most már szedd és nézd meg hogy reagál a szervezeted az első hónapba... Lesz e köztes vérzésed, fejfájás, rosszullét valami. Bár ezek elvileg az első levélnél természetesek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!