Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen tapasztalatok vannak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalatok vannak a hüvelyi hormonális fogamzásgátló eszközről?

Figyelt kérdés
Trombózisra való hajlamom miatt nem szedhetek tablettát. Ez a módszer megoldás lehet? Érdekelne az ára is.
2007. nov. 1. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem ugyan ilyen gondom volt,az orvosom ajánlott egy hüvelygyűrűt.Ugy néz ki,mint egy óvszer használat elött,neked kell felhelyezned,mint egy tampont.21 napig fenn van,utána leveszed és akkor megjön úgy mint ha tablettát szednél.Nekem nem vált be,mindig kicsúszott és éreztem is.Az ára 5-6 ezer forint és egy havi adag csak.

2007. nov. 4. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem barátnőm használta a hüvelygyűrűt, mely ugyanolyan ciklusu fogamzásgátló, csak mivel a méhszájnál van, és felszívódik a hatóanyag, nem megy át a szervezeten. Ő szereti, nem érzi és bevált neki. Az ára valóban 50006hó.

Szitnén barátnőm-másik-pajzsmirigye miatt nem szedhetett gyógyzert, ő a hüvelytablettát-krémet-kupot használta, mely spermicidet tartalmaz. Neki bevált, nem lett terhes, csak kicsit macerásabb, mint a gyűrű. EGyeztess orvosodedal, biztos segít:-)

2007. nov. 5. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a kúpot használom, olyan mint egy tampon. Az atus előtt 5 percel kell felhelyezni, ennyi idő elég neki, hogy felszívódjon. Nekem bevált. Csak arra vigyázz ki ne csússzon belőled. Én így jártam. Felhelyeztem és nem szorítottam össze magam és valahogy kiesett, de 20 alkalomból 1x fordult ez elő. Az ára kb 2000Ft/10db.

2007. nov. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!