Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik sokan a gumit?
Mert marhák és egy kis intenzívebb érzés fontosabb nekik, mert nem gondolkodnak előre.
Sokakat még a gomba, vagy durvább sem elég tanuló pénz.
Azt sem értem miért sztárolják annyira tablettát. Jó, akit nem érdekel a nője, azt értem. De a többi...
A volt csajom 3 vagy 4 különbözőt kipróbált, mire lebeszéltem róla. Az egyiktől sokat hízott, a másiktól szőrösödött, a harmadiktól meg a feje fájt. Mindig volt vele valami gyíkja.
De ki kell hogy ábrándítsalak, erre a kérdésre nem fogsz kielégítő választ kapni, mert akik így csinálják, azok idióták.
Az egyéb fogamzásgátlási módszerek is ugyanúgy védekezések. Nem azon múlik, hogy jó-e a dokihoz járás, hanem ha aktív nemi életet élsz, egész egyszerűen járj dokihoz évente. Egy nőnél millió egy dolog változik történik zajlik le és a rendszeres kivizsgálás nagyon fontos! Bármi probléma lenne (még nem is feltétlen a szexuális életével összefüggésben), ha időben észreveszik az életet menthet.
Úgyhogy a Te felfogásod legalább annyira nem normális, hogy majd gumit húz valaki (valóban ég és föld a kettő érzésre mind a két félnek) és ezzel minden elintézve, mert nagyon fontos tud lenni a rendszeres orvosi vizsgálat:) Amire ugye erős motiváció ha gyógyszer miatt muszáj, de gumi mellett eszébe se jut.. (Ahogy neked se)
Nem csak a gumi védekezés, szóval a gyógyszerrel védekezik és a nem védekezik nem egy kategória.
A gyógyszer tartós kapcsolat esetén ajánlják. Még senkitől nem hallottam/olvastam, hogy egyéjszakás kaland esetén jó megoldás.
Én is gyógyszert szedek és nincs semmilyen negatív hatása. Élvezetesebb nélküle, hosszútávon olcsóbb és nincs olyan, hogy elfogyott a gumi. Akkor nem biztonságos, ha valaki nem megfelelően szedi, nem olvassa el a betegtájékoztatót, elfelejti bevenni, szedés alatt hány, hasmenése van és nem a tájékoztatóban leírtak szerint cselekszik.
Gondolj bele. Van egy tartós kapcsolatod, és mondjuk időtök engedi, akkor többször vagytok együtt akár egy nap leforgása alatt is. Ilyen sok pénzed van gumira ? Olcsóbb megvenni 7-8000 forintért 3 hónapra a gyógyszert, mint a gumira költeni. A gyógyszer akkor is véd, ha mondjuk nem veszed ki időben, vagy a gumi kiszakad... de ha csak gumival védekezel ?:) gondolkozz..egyéjszakás' kalandokhoz nyilván nem ajánlott a gyógyszer.
Egyébként a párommal mi is próbáltuk gumival, de szinte semmit nem érzett egyikünk sem.. izlések és pofonok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!