Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal hetente nagyjából 2* szeretkezünk, kb 1hónapja abbahagytuk azt a "védekezési" formát, h kb 5percig gumi nélkül csinálja, majd felhúzza, és végig fent marad?
Figyelt kérdés
Namármost az előző menstruációm rendesen meg volt, sőt, még tovább is tartott (6-7 napig szokott, most 8-ig, és erős volt a vérzésem).2-3napon belül kell megjönnie, de az előző menstruációm óta normálisan védekezünk, semmi probléma nem volt. A gondol az, hogy folyton azt olvasom, h itt a válaszolóknak nem egy ismerőse volt, hogy végigmenstruálta a terhességet. A kérdésem szerintem egyértelmű; mennyi az esély, hogy állapotos vagyok?Nagyon szépen kérlek titeket, hogy csakis értelmes válaszokat adjatok, mert már tényleg nem tudom, hogy mi van!2010. febr. 20. 19:06
11/20 anonim válasza:
igen komolyan..de egy teszt sem halálos ám;)
12/20 anonim válasza:
Az ilyen ember miért szexel??? 0.o
20f
13/20 anonim válasza:
az a gond, h az esély nem 0. ne csinald gumi nelkul, vagy szedj tabit. de könyörgök, ennyire jó nektek, h aztan izgultok egész honapban? :S
14/20 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, most már felesleges a kioktatás, amint említettem, már nem vagyunk ilyen felelőtlenek. Csak ezen a menstruálós terhességen agyalok... Tesztet csinálni fogok, csak kíváncsi voltam, hogy mennyi valóságalapja van ennek a témának...
2010. febr. 20. 22:15
15/20 anonim válasza:
Tény, hogy terhesség mellett is előfordulhat menstruáció...de az nem olyan mint a normális! Nem olyan intenzív, nem olyan élénk színű stb. Azonban mivel a teherbe esés utáni első menstruáció még lehet ilyen... ezért biztos ami biztos: teszt, vagy doki...
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 21. 12:14
17/20 anonim válasza:
szia.látom ez a kérdés nekem is hasznos.most én is ebben a cipőben járok.:(
ugyanez történt velem is és félek :(
remélem nem lesz bajod:)
szia:)
18/20 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem, viszont kívánom! :) :(
2010. febr. 22. 18:50
19/20 anonim válasza:
Milyen felelőtlenek vagytok még!!
Minek is szexeltek??ja perszeee mert nehogymá neee!!
Nőjjetek már fel !!!és akkor tegyetek valami értelmes dolgot,gondolkodjatok!!
20/20 A kérdező kommentje:
Hála az égnek nincs semmi baj, minden ok. Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 25. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!