Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta negatív hatásai?
Még sosem szedtem tablettát és nem tudom érdemes lenne-e kipróbálni, hiszen rengeteg rosszat olvasni róla. Nem arról beszélek, mint szédülés, hangulatváltozás stb, tudom, hogy kell egy kis kísérletezgetés a legtöbb nõnél, mire megtalálják a legmegfelelõbb tablettát.
Olyanoktól várnék inkább tapasztalatokat, akik évekig szedték, majd abbahagyták. Az abbahagyás után jelentkeztek-e bármilyen tūnetek? (Súly, bõrprobléma, nehézségek a gyerekvállalásnál, ciklus szabálytalansága, akármi.)
De jöhet mindenféle tapasztalat a szedés közben felmerülõ tünetekrõl is. (Súlyfelesleg, ingerlékenység, libidó, nedvesedés csökkenése.)
Köszönöm mindenkinek az eddigi válszokat!
Meggyõzött, hogy nem éri meg kipróbálni, fõleg az utolsó válaszoló tapasztalatai miatt, én is pont ezektõl tartok.
Jó, ha vannak olyanok, akinek semmilyen problémát nem okozott, de ha megvan az esélye, hogy ilyen tünetek jelentkeznek, fõleg a szedés után, én nem fogok kockáztatni.
Marad az óvszer, ha meg nem lesz majd probléma, ha jön egy baba, áttérünk a megszakítás+spermicidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!