Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek, nagyon félek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek, nagyon félek?

Figyelt kérdés

3 hete késik a menstruációm, semmi terhességi tünetem nincs, csak feszül nagyon már 2 hete a mellem( 2 héttel ezelőtt azonban egy kicsit sem fájt), de ennyire még menzesz előtt sem szokott. Egy tesztet csináltam, az negatív lett. Januárban és februárban rendesen megjött, de márciusban nem és még most, április közepén sem!! A hasam picit fel van puffadva, de székrekedésem és hányingerem sincs, nem is szédülök, nem vagyok kívánós sem és pisilnem sem kell gyakrabban.

Kérlek segítsetek! Szerintetek lehet ez így terhesség? Védekeztünk mindig, egyszer szakadt el és nem vettem be esemény utánit, mert nem ment el a barátom, de ez még januárban volt, ezután volt még kétszer menzeszem.

Nagyon félek, lehetséges, hogy hazudik a teszt és közben tünetek nélkül terhes vagyok?

2015. ápr. 12. 12:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kuld el a NO GYEREK szot emeltdihas telefonszamunkra es nyerj!
2015. ápr. 12. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Lehet meglep a válasz, de: azért, mert nem kritikát, hanem tanácsot kértem?!

És a drága jó szülőanyáddal beszélhetsz így, de én kikérem magamnak ezt a hangsúlyt. Úgy látszik, még nem találkoztál a mondással, miszerint ha nem tudsz jó szót szólni, inkább ne mondj semmit. Figyelmedbe ajánlanám az értelmezését.

Ha akarsz még írkálhatsz egyéb a degeneráltnak minősíthető 30-as IQ-ddal egyéb magasröptű válaszokat, de már nem tartom méltónak magam az ostobaságaidra reagálni, így nem fogok reagálni a mélyenszántó gondolataidra.

És ajánlanám neked a HISZ-t!

Megértésedet köszönöm! :)

U.i. Vemhes: Az állatok várandósságát kifejező szó. Igaz, hogy az ember is állat, mert főemlős, de rá nem használjuk! Biológia könyvet (már ha jártál iskolába és rendelkezel ilyennel) ajánlom tanulmnyozni.

U.i.2: A szókincsedet is fejleszthetnéd...:)

2015. ápr. 12. 21:03
 13/14 A kérdező kommentje:
tanulmányozni*
2015. ápr. 12. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Állat :D Hát te aztán nem tudsz oltani :D
2015. ápr. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!