Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszertelen a menstruációm. Mit tegyek?
Például velem, hidd el teljesen jól menne.
Használok mindig gumit, így no para.
Az elérhetőségeimért írj hamar, mert kapós vagyok ám... :-)
Alaposabb nőgyógyászati vizsgálat, labor.
Amúgy láttál már nőgyógyászati tankönyvet? Brutális. Ez már orvosszakmai kérdés, melyet évekig tanulnak az egyetemen plusz gyakorlat (súrolja a 10 évet). Itt aligha lesznek kompetens személyek, akiktől megnyugtató választ kapsz.
"2. Köszi, kihagynálak. Van, aki segítsen ezen a téren."
Ha rábízod minden kenguru mesterre, akkor lehet.
Én tényleg jó lelkű és önzetlen voltam, nem mondhatjátok, hogy nem.
Menj el egy másik orvoshoz és tájékéozódj. Nyilván fogamzásgátlót kaptál. Az nem okoz vérrögöt, csak növeli a kockázatát, ha más kockázati tényező is jelen van.
Egyébként meg addig menj orvoshoz, amíg valaki nem hajlandó megvizsgálni, megkeresni és elmagyarázni a problémát. Tényleg ne anonim oldalon várd a csodát, nagyjából millió és egy oka lehet ennek a tünetnek. Még a doki se tudja kenettenyésztés, ultrahang, mittudoménmi nélkül megmondani. Mi meg még úgy se :D
Barátnőm is ezzel szenvedett, menj el endokrinológushoz. ott megnézik minden rendben van-e veled. Bnőmnek így derült ki,hogy Inzulin rezisztenciája van, PCOS. azóta kapott étrendet, meg gyógyszert,amit 2 hónapig kellett szednie. és napi 20 percet mozognia. Pedig 50 kilós a csajszi.
Ettől,hogy betartotta az utasításokat,beállt a vércukorszintje és megjött neki normálisan:)
Remélem segíthettem, és megoldódik a problémád:)
Menj el első körben egy olyan nőgyógyászhoz,aki ad beutalót vérvételre,amely tartalmazza ezeket a vizsgálatokat:
prolaktin
dhaes
tsh
lsh
fsh
inzulin
cukormérés
Kellene egy alapos hormonvizsgálat és hüvelyultrahang is, hogy megnézzék nincs-e cisztád!
Normális nőgyógyász,endokrinológus és esetleg dietetikushoz lenne érdemes elmenned. SZTK-ban nem sok esélyed lesz,ha mégis,akkor ne hagyd magad lerázni és írasd ki a beutalókat.
Ha Bp_n élsz akkor ajánlom a mensmentis nevű klinikát,ott profin fognak hozzádállni és segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!