Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femoden nevű fogamzásgátlót szedek, viszont most szeretnék babát. Ha egy gyógyszert nem veszek be, lehetséges, hogy teherbe essek, vagy mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2007. okt. 31. 20:05
1/6 anonim válasza:
szia.lehetséges igen,de kicsi az esélye,attól függ,hogy milyen rég szeded.
ez nem ide tartozik:te nem híztál a femodentől?én felrántottam tőle 12kg.ha van ilyen problémád a yadine nagyon jó.
2/6 anonim válasza:
A fogamzásgátló akkor igazán hatásos, ha jól szedik, tehát minden nap közel ugyanabban az időben. Ez azért van, mert igen kicsi a hormontartalma az egészség miatt. De ha egyet nem veszel be, pótold másnap, az még nem a világ vége, nálam sem lett baj. De ha biztos akarsz lenni , akkor használj óvszert a mensesedig, és ha elkezded szedni a következő levelet, védett leszel ismét.
3/6 anonim válasza:
Ha babát szeretnél, hagyd abba teljesen a gyógyszert! Lehet,hogy tehrbe esnél másképp is, de a babának sem tesz jót, ha megfogan és utána még gyógyszert szedsz!
4/6 anonim válasza:
azzal hogy egyet nem vettel be az nagyon keves esely a teherbe esesre,nem kizart, de .....hagyd abba varj egy kicsit hogy minden hormon kiuruljon,mert ahogy felettem is irtak nem tesz jot a babanak.ne stresszelj a teman es meglatod hogy osszejon,ha elobb nem utobb biztos.sok sikert es probalkozast:D
5/6 anonim válasza:
Ha babát akarz ne szedd,ha nem akarsz szedd...Benne van a nevében.Ebben mi olyan nehéz?????
6/6 anonim válasza:
Ezt még is ,hogy gondoltad nem veszel be egyet majd utána folytatod én nem tudom , hogy lehet ennyire buta valaki arra van eszed, hogy fogamzásgátlót szedj, hogy orrba szájba dughass, de azt nem tudod, hogy mit csinálj, ha gyereket akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!