Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menstruálok másképp?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek. Múlt hónapban közti vérzésem volt, a menstruációm pedig jóval kevesebb, mint máskor. Ebben a hónapban nem volt közti, viszont míg a tabletta szedés előtt 2-3 óránként kellett tampont cserélni, most napi 1 is elég lenne. Miért csökkent le ennyire a vérzésem? Abba kéne hagynom a tablettát, vagy ha abbahagyom, akkor lehet a ciklusom teljesen felborul, és még az is előfordulhat, hogy nem jön meg hónapokig?2015. ápr. 1. 22:23
2/7 anonim válasza:
A fogamzásgátló egyik áldásos hatása, hogy a menstruációt kiszámíthatóbbá és könnyebben kezelhetővé teszi. Hogyha beáll így, ahogy most van, akkor sztem örülj neki, ha pedig változékony akkor fordulj orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Ez a hormon cucc úgy működik, hogy elhiteti a testeddel, hogy terhes vagy. Így többet nem ovulálsz, ergo menstruációd sincs. Megvonásos vérzésed van, ami azért van, hogy a nőket nyugtatgassa a tudat, hogy megjön mégiscsak. Így rakták össze benne a hormon adagokat. Mielőtt elkezdted volna mérgezni magad, informálódhattál volna, hogyan működik a tabletta.
4/7 anonim válasza:
Nem azért van megvonásos vérzés, hogy a nőket nyugtatgassa :D jézusom.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2015. ápr. 2. 12:12
6/7 anonim válasza:
A tabletta miatt.
Nekem is elég napi 1-2 tampon elég lenne. Viszont a higiénia szempontjából 3 óránként kell tampont cserélni,mégha nem is kell,akkor is.
7/7 A kérdező kommentje:
Óó, akkor megnyugodtam, köszönöm a választ.:)
2015. ápr. 11. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!