Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy terhes?
Barátnőmnek 3 hete vettem el a szüzességét.2 hete szeretkeztünk gumi nélkül de nem mentem el benne. Másnap kellet volna, hogy megjöjjön neki.:( És hasgörcse volt+ pecsételő vérzései normálisan csak 1 szer vérzett. Mellei fájnak állandóan eszik. amikor elkezdődött a pecsételő vérzés akkor kezdte el szedni a cypromix tablettát.
Nagyon nagyon félek. Mind a 2 en 16 évesek vagyunk :( akár terhes akár nem esküszöm, hogy soha nem fogok gumi nélkül csinálni semmit.
Lehetséges, hogy terhes. Vegyetek tesztet, az már most kimutatja a HCG hormont. A pecsételő vérzés lehetett a beágyazódás jele is. Az is lehet, hogy csak késik neki. Én mikor elvesztettem a szüzességem, 12 napot késett, persze mi védekeztünk rendesen.
Ha pozitív a teszt, irány a szülőkhöz, utána pedig a nődokihoz.
Majd írj, hogy mi történt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!