Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nincs baj? Megint kiszaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nincs baj? Megint kiszakadt az óvszer.

Figyelt kérdés

Vasárnap lefeküdtem a barátommal(a menstruációm után voltam egy nappal) és kilyukadt a gumi...de még nagyon az elején voltunk.Lehet baj?

Eseményutánit nem vehetek be,mert a múlt hónapban muszáj volt bevennem egyet:S Több,mint egy éve élünk szexuális életet és sohasem volt a gumival baj..erre most...egymás után kétszer is:S

Március elején megyek nőgyógyászhoz fog.gátlót íratni.17 éves vagyok,ugye nem korai?

2010. febr. 17. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért ne nyugodj meg teljesen. Elég kicsi az esély, de sajnos van arra, hogy terhes legyél. Miért nem használsz legalább hüvelykúpot? Az recept nélkül kapható.
2010. febr. 17. 21:05
 2/9 anonim válasza:

Nemvalószínű hogy baj lehet de megvan rá az esély.Nem sok de megvan.Hát szerintem korai a fog.gátló. Ha már fel iratsz kérj vérvételt meg minden kivizsgálást mert ha rosszat ír fel csak úgy találomra(sajnos sok orvos)

Súlyos következményei lehetnek az életedben mellesleg szőrösödsz, hízhatsz....

2010. febr. 17. 21:05
 3/9 A kérdező kommentje:

persze,tudom,hogy nem lehetek teljesen nyugodt..de soha nem volt még ilyen:S ráadásul,hogy két alkalommal egymás után kiszakadt...pedig a minidg ügyeltünk..

Igen,teljes kivizsgálásra megyek.Anyum tud az esteről,így vele megyek...

A hüvelytabeletta is szóbakerült,de a védőnő szerint attól még a gumi is jobb...Majd az orvos elmondja,mi lenne a legjobb.

egyébként köszönöm a gyors válaszokat!

2010. febr. 17. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem korai egyáltalán a fog.gátló, van aki 15 évesen kezdi szedni. Terhességre kicsi az esély, de sajnos nem 0.
2010. febr. 17. 21:15
 5/9 anonim válasza:
29%

Na jó, úgy látom sokan nem voltak ott biosz órán...

Namármost, ha elmúlt, kb. 5 napig biztos nem lehetsz terhes, mivel akkor kezd megérni egy újabb petesejt.

Az előváladékról meg csak annyit, hogy igen, igen, lehetséges, de csak akkor ha pont akkor van peteérésed, és még akkor is borzasztóan minimális az esélye!!!

Nem akarok senkit sem eltántorítani a gumitól, mert fontos, de a védőnők is elsősorban azért tukmálják a gumit, hogy ne kapjatok el betegséget! Mit gondoltok, miért csinálta meg úgy a természet, hogy a férfiak akkorát lőnek az ejakulálás során? Azért, hogy minél közelebb jusson a méhhez. A sperma pedig nem egy Hulk Hogan, aki a hüvely bejáratától képes elmászni a méhig...

Persze ésszel mindenkinek, és ezektől függetlenül lehetnek balesetek, de azokban már nagyon sántít valami...

2010. febr. 17. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem fogod elhinni, de én detto ugyanilyen helyzetben vagyok.

Szintén menzesz után első nap, vasárnap, nagyon az elején és kiszakadt.

Megkérdeztem egy nőgyógyász ismerősömet (nem ő a dokim, csak kikértem a véleményét) és azt mondta hogy ilyen esetben iszonyú minimális az esély és nem ajánlja a 72 órás tabit ennyiért.

Szóval ne izgulj, szerintem nem lesz baj:)

2010. febr. 17. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

a foggátló nem korai, 17 éves vagy már, nyugodtan szedheted.

a teherbeesés kockázata minimális, de nem 0.

2010. febr. 17. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem menzesz után 1 nappal is felírta a doki.

Egyébként meg téved az azt hiszem kettővel előttem író, nyilván ő tényleg nem járt biosz órára. Spontán peteérés bármikor lehet, még menstruáció alatt sem kizárt a terhesség.

2010. febr. 18. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha te terhes leszel akkor én nyerek az 5-ös lottón! ennyitől 1. ahoz hogy terhes légy beléd kell élveznie mert az előváladékban nbincs olyan sperma ami eljuztna a petesejthez.. nem érdekel ki mit mondd!!!! NINCS!!!! kérdezd meg a dokit ő is ezt mondaná !!! még ha beléd élvezett is akkor sem volna 100% a teherbe esés nem lehet olyan könnyen teherbe esni!!!!!
2010. febr. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!