Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszúrtam a gumit. Mekkora az esélye hogy terhes lesz?
"Az ilyet addig rúgnám amíg a haláláért nem könyörög"
Én is csatlakozom. Te büdös, aljas görény, ha már ilyen undorító vagy, hogy bosszú akarsz állni, és nem szemtől szembe elküldeni a búsba, akkor legalább egy másik embert ne vonnál bele- itt egy gyerek életével szórakozol, baxdmeg. De szerencsére magaddal is kitosztál, mivelhogy fizetned kell, mint a kisangyal. Te idióta.
Remélem, a nő meg levágja a farkad, kö csög.
Tájékoztass már az IQ-dról, kérlek :D
Ha még mondjuk nem lenne neki 2 gyereke, és abortsuzra menne, az lenne mondjuk kicseszés. De így, ha terhes lesz, kb tuti, hogy megszüli, azt meg hogy fizetsz-e nem te döntöd el, hanem a bíróság hülyegyerek:D Szóval szerintem imádkozz h ne legyen terhes v legalább vetesse el, mert erre a bevételed jelentős része rámehet.
Ha meg megszüli, akkor tudd, hogy egy mésik ember életével játszol: az a gyerek felnő, és EMBER lesz belőle, aki majd élhet ezzel a tudattal, gratulálok. Headshot.
Eredj már,nem volt kötelező tűrni 5évig te marha:D
Így a stílusodból ítélve jól tette,hogy elb'szta azt az 5évedet.Lehet nem véletlen.
Te fogsz így szívni a legnagyobbat.
Amúgy tényleg attól függ,a ciklusa melyik részénél volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!