Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72órás tabletta után mennyi idővel lehet nagy wc-zni? És muszály, hogy pár napra rá vérzés jelentkezzen?
kb.18 óra telt el,hogy bevettem.
Akkor már ugye nem lehet gond?
A másik kérdésem,hogy szombaton esküvőre megyek és egy kis alkoholt már fogyaszthatok?
Elnézést,lehet nagyon buta kérdésenke hangzik mindkettő,de nem szeretném ha valami probléma lenne.Inkább kérdezek.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ne,igazad van régen tényleg mindig "ly"-vel írtam,kb. 2éve tudatosult,hogy "j"-vel kell.Köszönöm,hogy szóltál,ezt tényleg mindig elszúrom:S
Mindenkinek köszönöm a válaszokat,azt hittem,ha nem vérzek pár napon belül akkor nem is hat.Peteérés tájékán vettem be.
Természetesen nem iszom magam dögrészegre,tényleg nem szép látvány,főleg egy esküvőn,idősebbek közt.
72 órás tabletta után mindenféleképpen kell csinálni tesztet. Ugyanis nem 100%-os...
(Mielőtt vki lepontoz, nézzen utána!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!