Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több mint egy hete késik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint egy hete késik, mitől van ez?

Figyelt kérdés
Egy hete késik a menstruációm, a barátommal csináltuk, de óvszerrel és még csak el se ment, szerintem esélytelen hogy emiatt késne, de már kezdek félni:S Folyásom viszont van már több mint egy hete. Mitől lehet ez? Mit csináljak?
2010. febr. 17. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nagyon félsz, vegyél egy tesztet,de nem lehetsz terhes. Már volt egy ilyen kérdés, ott is azt írtam, hogy sok mindentől késhet. idegeskedés, stressz, stb. Velem is volt ilyen. Nyugi, biztos megjön!
2010. febr. 17. 15:15
 2/8 Krisipoke ***** válasza:
Fiú, és mégse ment el? Érdekes... Amúgy lehet, hogy volt előváladék, dehát ha védekeztetek, akkor nem hiszem, hogy emiatt van...
2010. febr. 17. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Késhet a menstruációd pl a stressz miatt,szerintem nagyon minimális az esélye,annak hogy terhes vagy. kb 1%...
2010. febr. 17. 15:24
 4/8 A kérdező kommentje:
igen tudom h az előváladéktól lehet, de volt gumi szal remélem nincs gáz:S
2010. febr. 17. 15:24
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. febr. 17. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
aggódás helyett csinálj egy tesztet.
2010. febr. 17. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen 1%...? Tuti nem vagy terhes, vmi más miatt késik. Ne idegeskedj, de az is jó, ha veszel egy tesztet, mert akkor tuti h megnyugszol:)
2010. febr. 17. 21:35
 8/8 A kérdező kommentje:
köszike a tanácsokat:)
2010. febr. 19. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!