Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhességi teszt mekkora biztossággal mutatja meg az eredményt? ÉS körülbelül mennyi idő után?
A terhességi tesztek elviekben az elmaradt menstruáció napján kb. 99%-ban kimutatják a terhességet. Megbízhatóságuk kérdéses. A nőgyógyászom azt mondta, hogy a fele egyáltalán nem megbízható, nekem hasonlóak a tapasztalataim (4 különböző árkategóriás tesztből 1 pozitív, 1 negatív, 2 nem értelmezhető /köztük a közel 2000 Ft-os Clearblue!!/)
Tehát egy szó, mint száz: ha babagyanús vagy, inkább menj nőgyógyászhoz! Sokkal megbízhatóbb, mint a teszt. A teszt eredményét pedig nem szabad 100%-ban megbízhatónak tekinteni.
Február 14.-én kellett volna megjönnie a havimnak. Tegnapelőtt csináltam egy tesztet ami negatív lett. Meg is nyugtatott kicsit. De ma hányingerre ébredtem fel és hánytam is. Holott visszagondolva semmi gond nem volt sose a védekezéssel.(óvszer)
Kicsit félek. Nem tudom miért késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!