Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyókúra + fogamzásátló?
Fogyókúraba kezdtem(Béres Alexandra 21 napos diétája)egy hónap múlva elkezdek fogamzásgátlót szedni.Arra lennék kiváncsi hogy nem fog a fogamzásgátló hatására vissza jönni? Persze a diéta után is ügyelnék az étkezésemre.Vagy inkább akkor kezdjem el a diétát,amikor a fogamzásgátlót?
A válaszookat előre is köszönöm!
Ezzel most kicsit vitatkoznék. Kinek milyen a szervezete. Mennyire hajlamos a hízásra akkor is ha megfelelően táplálkozik. Nálam az volt, hogy egészségesen étkezem és (persze mozgok) mikor tabit szedtem híztam. Sajnos hajlamos vagyok a hízásra.
Ezért abba is hagytam a fog.gátló szedését. :( Más módszerre kell védekezzünk.
A testedet te ismered és így te tudod hogyan lenne jó neked. 29/N.
10:23-es vagyok. Én eleve kövéren kezdtem szedni. De ezen a kövérségen belül is az életmódomtól függően ingadozott a súlyom.
Ha valaki azt tapasztalja, hogy ugyan olyan táplálkozás, életmód mellett hízott, akkor kell tabit váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!