Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogyókúra + fogamzásátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyókúra + fogamzásátló?

Figyelt kérdés

Fogyókúraba kezdtem(Béres Alexandra 21 napos diétája)egy hónap múlva elkezdek fogamzásgátlót szedni.Arra lennék kiváncsi hogy nem fog a fogamzásgátló hatására vissza jönni? Persze a diéta után is ügyelnék az étkezésemre.Vagy inkább akkor kezdjem el a diétát,amikor a fogamzásgátlót?

A válaszookat előre is köszönöm!

2010. febr. 17. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
en 2 fajta tablettat is kiprobaltam, az 1 ik régebbi, a másik ujabb, és egyiktol se hiztam. nem a tabitol hizol, hanem attol, ha sokat eszel, es nem mozogsz eleget.
2010. febr. 17. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Így van. Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót, ha zabáltam, híztam, ha diétáztam, fogytam. Életmódtól függ, nem a tabitól.
2010. febr. 17. 10:32
 3/11 anonim ***** válasza:
na ez érdekes... kinek milyen a tablettája?? igenis van amelyik hízlal, de azt , aki hajléamos rá, akkor cserélni kell, pl. barátnőm amikor abbahagyta a tablettát két hét alatt 5 kg-t hízott.. na?? szóval nagyon egyedi.
2010. febr. 17. 10:34
 4/11 anonim ***** válasza:
nem a tabitol hizol. főleg nem akkor, amikor már abbahagyod. azért hizott, mert zabalt, nem a tabi volt a hibas.
2010. febr. 17. 10:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezzel most kicsit vitatkoznék. Kinek milyen a szervezete. Mennyire hajlamos a hízásra akkor is ha megfelelően táplálkozik. Nálam az volt, hogy egészségesen étkezem és (persze mozgok) mikor tabit szedtem híztam. Sajnos hajlamos vagyok a hízásra.

Ezért abba is hagytam a fog.gátló szedését. :( Más módszerre kell védekezzünk.

A testedet te ismered és így te tudod hogyan lenne jó neked. 29/N.

2010. febr. 17. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
ha vki hajlamos a hizásra, akkor az hizik tabi nelkul is.
2010. febr. 17. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Amióta nem szedem a tabit egy dekát sem híztam. Pedig ugyan úgy eszek és ugyan annyit mozgok mit előtt a tabi szedésénél. Na erre mit lépsz?
2010. febr. 17. 10:46
 8/11 anonim ***** válasza:

10:23-es vagyok. Én eleve kövéren kezdtem szedni. De ezen a kövérségen belül is az életmódomtól függően ingadozott a súlyom.

Ha valaki azt tapasztalja, hogy ugyan olyan táplálkozás, életmód mellett hízott, akkor kell tabit váltani.

2010. febr. 17. 10:47
 9/11 anonim ***** válasza:
nem lépek semmit. te dolgod. nagyon kevesen hiznak a tabitol, 100 bol 1. nekem ez van a tajekoztaton.
2010. febr. 17. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
most komolyan... ha belegondolsz egy hangyányit, szerinted erre a kérdésre tud neked valaki válaszolni?
2010. febr. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!