Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem el szedni a Tri-Regol nevű fogamzásgátlót, múlt héten hétfőn, az első napon. Még most is meg van a menzeszem. Jár már valaki így?
A használati útmutatóban az van, hogy a menzes első napjától kell szedni. Most az hallottam, hogy az 5. naptól.
Ki hogy kezdte el szedni a Tri-Regol tabit?
Első válaszoló! Kösz, ez sokat segített :D
Na de én arra lennék elsődlegesen, hogy járt-e valaki így a Tri-regollal, hogy még 10 nap után is meg volt a mensie?
a tájékoztatóban azis bennevan h közti vérzések előfordulnak, ez kb olyan h tovább tart a menzeszed. amúgy ez nemcsak a triregollal van így, rengeteg másik tablettűt szedő lány is ezt éli át először, h a menzesze akár 1 hónapig is eltart. ez normális az első 2 hónapban.
triregolt szedek amúgy, és igen az első naptól kell szedni.
jól csináltál mindent, ne aggódj, a menzeszed majd elmúlik. majd! ha viszont az első hónapot végig menzeszeled, és a 7 naposban is tart még, akkor menj vissza az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!