Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így szexeltünk, lehet baj?
Tegnap a barátommal kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Friss még a kapcsolat, és mi is fiatalok vagyunk, 16 évesek. Csak ruhában izgattuk meg taperoltuk egymást. Én nem akartam többet, és mondom, nem is volt "úgy" semmi, de kivertem neki "csupaszon". Feltakarítottuk papírral, 1 kevés a ruhámra, hajamra is ment. Most ugye nem lehet gáz (terhesség) olyanokból, hogy mondjuk megfogom azt a ruhámat, az ágytakarót, elmegyek vécére, ahol spermamaradványok lehetnek meg ahol ugye kitörlöm a fenekemet stb??
Komolyan kérdezem, tapasztalatlan vagyok még, azért sem mentem bele a "rendes" szexbe.
nem
csak akkor ,ha az előváladék,sperma a hüvelyedbe jut akárhogy is
a levegőn elpusztulnak!
mondjuk erre jó,ha inkább orálozol neki és a végén lenyeled,akkor nem kell takarítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!