Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tablettától vérzek vagy mensi?
18 án vettem be egy esemény utáni tablettát mivel kiszakadt az óvszer sajnos. Ezúttal ki is írattam a Dr. Nővel a fogamzásgátlót. Mivel 26 ra várom a mensit és a Dr. Nő említette hogy 1 héten belül várható vérzés a gyógyszer miatt , hogy figyeljek oda ne kavarodjunk össze a fogamzásgátló miatt. Hasi enyhe fájdalmam van mint mensinél és ma masztiztam és a 6 ik orgazmusom után kezdtem el vérezni ( csiklo ) szerintem mensizek. Esetleg volt e valaki hasonlo helyzetben ? másik kérdésem az lenne hogy a Dr. Nő azt mondta hogy csak 1 hónap után leszek védett a gyógyszertől viszont a beteg tájékoztatón és több weboldalon alaposan utána jártam interneten azt olvastam hogy ha mensi első napján elkezdem szedni akkor egyből véd ha 2-3 napján akkor 15 napot kell várni ha annál később kezdem akkor 1 hónapot
Ti hogy szedtétek? védekeztetek ? akkor most mi hogy van ? olyan Dr. Nőnél voltam akinek nincsen sok jó híre de sűrgős volt magánba mentem.
19 éves vagyok.
Kérdés az végül is akkor ma elkezdhetem szedni a tabit?
elvileg ez még csak a tabletta miatt van!majd a következő vérzés lesz már a rendes menstruáció!
viszont a fog.gátlót már ma elkezdheted ma,ha vérzel és az első levél végén fog védeni(addig a párod NE élvezzen beléd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!