Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mennyi idő után véd?
Figyelt kérdés
Deciora fogamzásgátlót írt fel az orvosom. A tájékoztatóban az áll, hogy egy tabletta után hat (ezt nem nagyon merem elhinni), átlagban mindenhol egy hónapot hallok (egy levél), az orvos azt mondta, hogy inkább 2 hónap ami biztos. Most akkor mennyi idő után nem kell kiegészítő fogamzásgátlást alkalmazni, hogy biztosan ne történjen semmi baj?
Ti mennyi idő után mertetek egyéb védekezés nélkül szeretkezni?
2015. márc. 23. 19:57
1/3 anonim válasza:
én 1 hónap után, ahogy az orvosom mondta :)
2/3 anonim válasza:
nekem az orvosom erről nem mondott semmit, hiszek a tájékoztatónak, kb 1 hét után már mertünk mindent :)
3/3 anonim válasza:
21. tabletta utántól :) én orvosom is azt mondta
addig a párod a szádba,esetleg testedre,vagy óvszerbe élvezzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!