Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A sürgősségi fogamzásgátlás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sürgősségi fogamzásgátlás hány %os védelmet nyújt?

Figyelt kérdés
Szombaton 3 óra körül lefeküdtem a barátommal, és elszakadt az óvszer. Hétfőn délelőtt elmentem a dokihoz, írattam 72órásat, be is vettem. 48 órán belül bevettem, nem hánytam ki, és semmi egyéb nem volt. Így hány % hogy hat? Lehetek még terhes?
2010. febr. 16. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
szted mért hívják esemény utáninak? nem azért mert x%-ban hat...
2010. febr. 16. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Minimális esélye a terhességnek.Szinte 0.
2010. febr. 16. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
a 72 órás tabi is inkább 48 orás tabi...ha 48 orán belül bevetted akkor szinte teljesen biztos hogy nem lettél terhes:) ugyhogy nyugodj meg...lehet hogy előbb elkezdesz vérezni mint szoktál de ez 2-3 nap alatt elmúlik. ez egy nagyon erős hormonkészítmény. legközelebb figyelj rá hogy a gumit jol tegyétek fel ..mert nem ajánlott havonta eseményutániért járni...
2010. febr. 16. 16:05
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

Soha többé nem lesz ilyen :D minimum 2féleképpen fogunk majd védekezni :) És remélem tényleg nem lesz baj, csak nagyon görcsölök :S

2010. febr. 16. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én is vettem be mult héten 72órásit,és aggódtam hogy ne maradjak terhes,de ez az aggodalom pár nap mulva el fog mulni.Hallottam már olyanról hogy terhes marsdt a csaj... nem ijesztgetni akarlak,ő lehet későn is vetet be.Ja és én ráadásul bete is voltam, az orvos azt mondta igy kevésbé hat:S amugy elis ment benned?
2010. febr. 16. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
"A jelenleg rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy a tabletta a nem kívánt terhességek 95%-át megakadályozza, ha a védekezés nélküli szexet követően 24 órán belül beveszik, 85%-os lehet az eredmény ha ez az idő 25-48 óra, és 58%-os ha 49-72 óra"
2010. febr. 16. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
elég jol hat. ne aggodj.
2010. febr. 16. 21:59
 8/10 A kérdező kommentje:

napra pontosan akkor jött meg mikorra vártam. :)

Viszont még mindig parázok egy kicsit mert sokan mondják hogy a menzi se 100% =/

2010. márc. 4. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
a mensi akkor nem 100, ha nem veszed be. bevetted, megjott, mi kell még? nyugi.
2010. márc. 5. 14:39
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :) legyen igazad :)
2010. márc. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!