Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barna folyás is már mestruáció? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni Velgyn nevű fog.gátlót és mensi előtt erős barna folyásom volt, másnap délkörül jött meg rendesen. aznap elkezdtem szedni a gyógyszert és rá 6 napra együtt voltam a barátommal. Lehet baj? Normális válaszokat kérek! Köszönöm.2015. márc. 18. 19:48
1/6 anonim válasza:
Akkor légyszíves írd le nekem, hogy miből van a barna folyás először is!
És mivel nem a menstruációd első napján kezdet el szedni a gyógyszert, ezért remélem használtatok óvszert kiegészítő védekezésként!
Ha nem, akkor lehet baj, bár nem tudom! Ezért inkább javasolok egy terhességi tesztet!
Elolvastad a betegtájékoztatót egyáltalán? És ott mit írt benne, ha nem az első naptól kezded el szedni, akkor hogyan is kell védekezned?
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és elolvastam.. de mikor barna folyásom volt akkor estére semmi nem volt mire bevettem volna és így csak másnap vettem be, de megszakításosan "védekeztünk" és így nemtudom..
2015. márc. 18. 19:56
3/6 A kérdező kommentje:
elvileg ha 2.naptól szedem 7 napot irt..
2015. márc. 18. 19:56
4/6 anonim válasza:
Meg ennel a levelnel hasznaljatok gumit es a szunetekben is
5/6 anonim válasza:
A barna folyás = menstruációd első napja, ezt jobb ha egy életre az eszedbe vésed!
A megszakítás NEM VÉDEKEZÉS! Mivel az előváladék is tartalmazhat élő spermákat.
És mivel nem az első naptól kezdted, ezért ajánlatos az első teljes levél alkalmával kiegészítésként óvszert használni!
6/6 A kérdező kommentje:
Megértettem :) Köszönöm szépen mindenkinek :)
2015. márc. 18. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!