Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmehet bennem a párom?
mindenki mást mond...anya azt mondja fogamzásgátló mellett sem élvezhet belém a barátom..akkor minek van????
2db van az első levélből vissza.
ha ez elfogy és megjött akkor utána mikor kezdem a 2.levelet akkor már elmehet bennem? vagy most hogy van ez? terhes lehetek vagy mi van?? nem értem...
beszélj a nődokiddal
a mamád lemaradt egy 30-40 évvel.....nem jól tudja
egyik fogamzásgátló sem 100%-os!
Ha elélvez benned a párod növeli az esélyét annak, hogy teherbe esel.
Én több mint egy éve szedem, és soha nem volt belőle probléma, pedig heti 3-5* elmegy bennem a párom. Minden héten.
Nem is értem azokat akik szedik a tablettát, de "csak a második héten megy el bennem, és szünetekben gumit használunk". Szerintem aki így gondolja, feleslegesen mérgezi magát az ember.
Na mindegy. Csak azt akartam mondani h elmehet benned a párod. (Ha kihagyod, az se baj, csak 12 órán belül vedd be, és nincs más teendő. Én is aggódtam az elején, de aztán soha nem volt semmi baj)
ha valaki gyógyszert szed, annak az a lényege, hogy ne kelljen óvszerrel védekezni
nem értem akkor miért kéne a szünetben azt is használni, vagy csak a második héten engedni a fiúnak, hogy beléd évezzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!