Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A lyndinette 20 nevű fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lyndinette 20 nevű fogamzásgátló véd már az első szemtől, ha a menstruáció első napján kezdtem el szedni, vagy még 1 hónapig mással is kell védekeznünk?

Figyelt kérdés
A tájékoztatóból nálam valahogy kihagyták :/ Az orvsom meg hát mondjuk hogy nem mondott pontosat... Remélem valakinek van tapasztalata.
2008. aug. 25. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
én is ezt szedem,én vártam vele 1hónapot,majd a második levélnél már a biztosabb,de elvileg,ez eég jó és 1-2hét után hat,de én nem bíztam benne és kivártuk az első levelet,sztem te is tégy így.üdv
2008. aug. 25. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várd meg, míg elkezded a második levelet szedni. Biztos, ami biztos.
2008. aug. 25. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt javaslom, hogy várd ki. Első ciklusnál legalább meglátod, hogyan reagál a gyógyszerre a szervezeted, és hogy megfelelő-e számodra. :)
2008. aug. 25. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
kár, kicsit rossz még egy hónapot várni :( Köszönöm a válaszokat. :)
2008. aug. 25. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
én is ezt szedem ma 14. napja.a menzim normál volt,de nem mult el,vagyis át ment barnázásba?most akkor nem jo a gyogyszer vagy csak azért van,mert 1. honapja szedem?!szerintetek?
2008. aug. 25. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mellékhatás. Ha nem múlna el a második ciklusban, akkor irány a doki.
2008. aug. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!