Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért akar rábeszélni a fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar rábeszélni a fog. Gátló szedésére a doki? És erről már hallottatok? (link)

Figyelt kérdés

Voltam dokinál és majdnem ölni tudott volna a tekintetével mikor megtudta, hogy nem szedek gyógyszert. Már majdnem én éreztem magam szarul a kioktatás után mint valami 15-16 éves lány.

Szóval miért akarja rám erőltetni? Megvannak az érveim a gyógyszer ellen. De mivel így kioktatott jobban utána néztem hogy vajon mivel jobb vagy tud többet. Ezt találtam ami nagyon meglepett:

[link]

Ez igaz? És ha igen akkor ennek ellenére is miért akar gyógyszert etetni velem? Van rajtam kb 8kg plusz.

2015. márc. 14. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ui.: én 2 éve szedek gyógyszert, yasminellet, eddig mellékhatását nem tapasztaltam, egy grammot se híztam tőle.

Én csupán azért választottam ezt a védekezési módot, mert ebben jobban bízom, mint a gumiban.

2015. márc. 14. 13:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan, aki azért, mert a gyógyszerszedésből van pénze. Már ha csak 3 havonta elmész receptért, magándokinak az is pénz.

De van olyan is, akinek szent meggyőződése, hogy ez a világ legjobb fogamzásgátló módszere, és minden más megoldás szar, megbízhatatlan.

Vannak esetek, mikor szerintem is "célszerű" inkább rábeszélni a pácienst (pl. ha minden héten esemény utániért járkál, mert derogál a gumi, vagy már a 3. abortuszára megy stb.). De ha egyéb módon, biztonságosan meg tudod oldani a védekezést, én sem értem, hogy miért kell erőltetni.

2015. márc. 14. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Életemben egyszer voltam sztk-s nőgyógyásznál,aki nő volt. Valamilyen Elvira a IX.kerületben.

Undorítóan beszélt velem.Gondoltam életemben először pénzszűkében elmegyek tb-vel rákszűrésre. Konkrétan hülyének nézett, sajnos ő is undorítóan beszélt velem. Vizsgálatkor pedig iszonyatosan fájdalmas volt.Soha többet sztk-s orvos.

Mindig magánorvoshoz megyek már kislánykorom óta(30 vagyok),és csak ez az egy sztk-s eset volt,mikor csúnyán bántak velem. A magánorvosokkal én meg vagyok elégedve.Ha Budapesten vagy és van évente 5-9.000 forintod szívesen ajánlok neked kedves és tényleg normális, szakmáját hivatásként felfogó orvost.

2015. márc. 14. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, sajnálom, hogy így jártál. Én már ott felálltam volna, egy szép-íves-gúnyos mosoly kísérletében megköszöntem volna a szíves "segítségét" és faképnél hagyom, hogy bármilyen gyógyszert próbál rámtukmálni akaratom ellenére, amire ráadásul semmi szükségem és még kárt is okozhat, a hangnemet meg nem is minősítem inkább. Az orvosi szakma szégyene az ilyen, ha megteheted, menj el egy lelkiismeretes magánorvoshoz. És légy tisztában a jogaiddal, hogy nem kényszeríthet rád semmilyen gyógyszert, sem gyógykezelést egyetlen orvos sem akaratod ellenére.
2015. márc. 14. 15:21
 15/18 anonim ***** válasza:
És még annyit hozzátennék, hogy ezzel nem azt akarom mondani, hogy felül kell bírálni egy orvos döntését, mert ahhoz természetesen egy laikus nem rendelkezik szaktudással, hiszen éppen a betegségek miatt kérjük a segítségüket. Most konkrétan erre a helyzetre leszűkítve kell érteni a hozzászólásom, hogy a fogamzásgátló egy értelmetlen kemikália úgy általában, mert nem betegségre szeded, szóval jogosan utasítod el a szedését.
2015. márc. 14. 15:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat. Már kezdtem azt hinni hogy bennem van a hiba..de ezek szerint mindig rossz dokit fogok ki. Majd jövőre megpróbálok valaki normális dokit találni, hátha összejön. :)
2015. márc. 15. 09:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Gyógyszer, gyógyszer... és mi van akkor, ha egy év múlva neadjisten mélyvénás trombózisod lesz (pl az én családomban speciel volt), senki nem fog a nőgyógyászra mutogatni, hogy tul.képpen felelőtlenül írogatta ki a gyógyszert, mert TERMÉSZETESEN nem egy teljes vér-és hormonvizsgálat ill. családi anamnézis után VÁLASZT Neked gyógyszert, hanem -ahogyan az egyik előző hozzászóló igen jól rámutatott, - azt a készítményt fogja neked kiírni, amely az őt támogató gyártó készítménye.

Azt sem tudják, hosszútávon mit okoz a női szervezetben! Fogalmuk sincs róla, milyen rombolást képes csinálni, és tegye össze a kezét az a szerencsés nő, akinek nemhogy a hormonrendszerét nem tette tönkre, de az endometriózishoz sem lett semmi köze, amelyet sajnos manapság elég gyakran összefüggésbe hoznak a fogamzásgátlókkal. Alacsonyabb hormontartalom? LOL. Ne nevettessenek már.

Telibe le.arja, hogy neked milyen bajod lesz tőle, de persze felelőtlen liba vagy, mi? Hát komolyan, most forrt fel az agyvizem. Mostmár az a véleményem, hogy az a felelős, aki NEM SZEDI. Libidócsökkenést említettem az egyiknek, széles mosollyal röhögött ki. És még van pofájuk a szülésekért alap tarifát megadni :D :D :D hova süllyedünk.

Elnézést, hogy igy kiakadtam, de nem tudok e mellett szó nélkül elmenni.

N 26

2015. márc. 19. 15:50
 18/18 anonim ***** válasza:
fog. gátló rossz! senki nem tudja h 10-20-50 év múlva mit fog okozni esetleg fokozza a csontritkulást, petefészekrákot okoz vagy máj betegséget, senki nem tudja mert újak a gyógyszerek és nincs ilyenre adatuk tapasztalatuk. én speciel csak azta védőoltást vagyok hajlandó beadatni magamnak ami már min.10 éve használnak. a gyógyszeriparnak az az éredeki h az emberek marékszám egyék a drága bogyókat holot sokszor semmi szükségünk nincs rá! ha legközelebb is így beszél veled szépen megkérdezed ki a főnöke mert te panaszt teszel és egyből befogja a bagó lesőjét, vagy előveszel egy kis füzetet és tollat és nagyban írsz akkor is elfog hallgatni. ne tűrd el! azt is mondhatod vallási meggyőződésből nem szedel, tiszteletben kell tartania! sokszor vissza élnek vele h egy nő a rendelőben egy kis hangyának érzi magát. sajnos kevés a jó nőgyógyász:S
2015. ápr. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!