Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar rábeszélni a fog. Gátló szedésére a doki? És erről már hallottatok? (link)
Voltam dokinál és majdnem ölni tudott volna a tekintetével mikor megtudta, hogy nem szedek gyógyszert. Már majdnem én éreztem magam szarul a kioktatás után mint valami 15-16 éves lány.
Szóval miért akarja rám erőltetni? Megvannak az érveim a gyógyszer ellen. De mivel így kioktatott jobban utána néztem hogy vajon mivel jobb vagy tud többet. Ezt találtam ami nagyon meglepett:
Ez igaz? És ha igen akkor ennek ellenére is miért akar gyógyszert etetni velem? Van rajtam kb 8kg plusz.
ui.: én 2 éve szedek gyógyszert, yasminellet, eddig mellékhatását nem tapasztaltam, egy grammot se híztam tőle.
Én csupán azért választottam ezt a védekezési módot, mert ebben jobban bízom, mint a gumiban.
Biztos van olyan, aki azért, mert a gyógyszerszedésből van pénze. Már ha csak 3 havonta elmész receptért, magándokinak az is pénz.
De van olyan is, akinek szent meggyőződése, hogy ez a világ legjobb fogamzásgátló módszere, és minden más megoldás szar, megbízhatatlan.
Vannak esetek, mikor szerintem is "célszerű" inkább rábeszélni a pácienst (pl. ha minden héten esemény utániért járkál, mert derogál a gumi, vagy már a 3. abortuszára megy stb.). De ha egyéb módon, biztonságosan meg tudod oldani a védekezést, én sem értem, hogy miért kell erőltetni.
Életemben egyszer voltam sztk-s nőgyógyásznál,aki nő volt. Valamilyen Elvira a IX.kerületben.
Undorítóan beszélt velem.Gondoltam életemben először pénzszűkében elmegyek tb-vel rákszűrésre. Konkrétan hülyének nézett, sajnos ő is undorítóan beszélt velem. Vizsgálatkor pedig iszonyatosan fájdalmas volt.Soha többet sztk-s orvos.
Mindig magánorvoshoz megyek már kislánykorom óta(30 vagyok),és csak ez az egy sztk-s eset volt,mikor csúnyán bántak velem. A magánorvosokkal én meg vagyok elégedve.Ha Budapesten vagy és van évente 5-9.000 forintod szívesen ajánlok neked kedves és tényleg normális, szakmáját hivatásként felfogó orvost.
Gyógyszer, gyógyszer... és mi van akkor, ha egy év múlva neadjisten mélyvénás trombózisod lesz (pl az én családomban speciel volt), senki nem fog a nőgyógyászra mutogatni, hogy tul.képpen felelőtlenül írogatta ki a gyógyszert, mert TERMÉSZETESEN nem egy teljes vér-és hormonvizsgálat ill. családi anamnézis után VÁLASZT Neked gyógyszert, hanem -ahogyan az egyik előző hozzászóló igen jól rámutatott, - azt a készítményt fogja neked kiírni, amely az őt támogató gyártó készítménye.
Azt sem tudják, hosszútávon mit okoz a női szervezetben! Fogalmuk sincs róla, milyen rombolást képes csinálni, és tegye össze a kezét az a szerencsés nő, akinek nemhogy a hormonrendszerét nem tette tönkre, de az endometriózishoz sem lett semmi köze, amelyet sajnos manapság elég gyakran összefüggésbe hoznak a fogamzásgátlókkal. Alacsonyabb hormontartalom? LOL. Ne nevettessenek már.
Telibe le.arja, hogy neked milyen bajod lesz tőle, de persze felelőtlen liba vagy, mi? Hát komolyan, most forrt fel az agyvizem. Mostmár az a véleményem, hogy az a felelős, aki NEM SZEDI. Libidócsökkenést említettem az egyiknek, széles mosollyal röhögött ki. És még van pofájuk a szülésekért alap tarifát megadni :D :D :D hova süllyedünk.
Elnézést, hogy igy kiakadtam, de nem tudok e mellett szó nélkül elmenni.
N 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!