Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elszakadt a gumi, honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszakadt a gumi, honnan bírok mihamarabb 72 órás tablettát szerezni?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel szeretkezés közben elszakadt egy gumióvszer! Eléggé bepánikoltunk, s az időnk fogytán! [Most történt, de csak holnap bírnék elmenni tablettáért]

Kérdésem, hogy hol, s milyen tablettát vegyek?

Budapest tökéletes lenne. Bármelyik patikában? Kiadják, vagy mindenképp kell hozzá vény. A vényt csak a háziorvos írja fel, illetve kell hozzá szülő?

És ha mondjuk bemegyek egy patikába, akkor mit mondjak? van ennek valami neve?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2010. febr. 14. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a barátnőd holnap délelőtt fogja magát és elmegy a nőgyógyászhoz, elmondja hogy mizu, kap egy receptet amit kivált egy gyógyszertárban majd beveszi. addig meg nyugalom. csak azt tudnám egyszer megérteni hogy lehet egy óvszert kiszakítani...
2010. febr. 14. 17:06
 2/11 anonim ***** válasza:
úgy h nem jól rakja fel és levegő szorul alá ami a nyomás hatására távozni próbál,de nem tud ezért kiszakad,megesik az ilyen bárkivel, még a legtapasztaltabb emberrel is
2010. febr. 14. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
egy kis levegőbuboréktól nem tudom elképzelni hogy kiszakad az az erős gumi amibe egyszer csak úgy kíváncsiságból beletöltöttem egy liter vizet és szórakoztam vele és nem szakadt ki. egyébként pedig tény hogy normálisan kell felrakni, tehát gyerek kezébe nem való...
2010. febr. 14. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen receptet íratni nőgyógyásszal!

Bármelyik patikában beszerezhető.

Szülő nem kell hozzá.

Ha jól emlékszem 3-4000Ft-ba kerül.

Legközelebb meg óvatosan!

2010. febr. 14. 17:47
 5/11 anonim ***** válasza:
gyógyszertár
2010. febr. 14. 18:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Szülő nem kell hozzá, ez jó! [Most hosszú lenne elmagyarázni, hogy miért!]

Viszont a nőgyógyászat az teljesen mindegy, hogy hol van?

Csak azért, mert egy kisebb városkában élük közel Budapesthez, és hamar terjednek a hírek... jobb lenne, ha ezt a fővárosban el tudnánk intézni!

2010. febr. 14. 20:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Illetve a nőgyógyász mit fog csinálni a barátnőmmel?

Attól aggódik, hogy 'turkálni fog benne'! Mit mondjak neki? Hogyan nyugtassam meg, s tényleg meg fogja vizsgálni?

2010. febr. 14. 20:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért vizsgálná meg? De akkor esetleg menjetek ilyen sürgősségi ambulanciára vagy minek nevezik...ott is írnak fel (v adnak gyógyszert nem tudom) és ott tuti nem vizsgálja meg. De remélem azt tudjátok, h a 72 órás tabletta sem 100%-os, és h minél később veszi be a leányzó, annál rosszabb az esélye, h működik.

(A tabletta megakadályozza h a spermium megtermékenyítse a petesejtet. Ha már megtörtént a megtermékenyítés, akkor nem csinál semmit, tehát 2 hét múlva csináljon tesztet!)

Jah és amúgy esemény utáni tabletta a neve és ahogy már írták, vény nélkül nem adják ki.

2010. febr. 14. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Elmentek a nőgyógyászhoz, elmondod mi történt és felírja neked a 72-órásat. Magánrendelésen nekem 500 ft-ért írták fel. Az ára 5000 ft volt.
2010. febr. 14. 20:43
 10/11 A kérdező kommentje:

Sajnos tudom, hogy nem 100%-os a védelem, de más lehetőségünk nincs!

És páran írták, hogy egy-két patikus kiadja. Persze erre se akarok adni, főleg, hogy szorít az idő!

2010. febr. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!