Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második levél Belara fog.gátló beszedése után nem jött meg a mensim. Baj lehet belőle? Vagy ez normális?
Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 21:47
1/3 anonim válasza:
Hát nem igazán normális. A mensinek meg kell jönnie a szünetben. Mielőbb fordulj dokihoz!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Azzal kezdeném , hogy a 8. levélnél járok, ez előtt nem szedtem hasonló készítményt. A legszebb az egészben, hogy nekem még most se állt be (pár nap csúszás, pecsételés, van még a tabiból és megjön,hosszabb ideig tart, kevesebb a vér, stb.)többször voltam orvosnál ezekkel, az válasz: "Belefér ennyi kuszaság", vagyis ne aggódj!! Ha szerencséd van, akkor nem úgy hat rád mint rám, és akkor beáll, ha nem akkor is szedheted, ha minden szemet időben (kb 24 óránként)vettél be, és nem jött ki belőled(hányás, hasmenés), akkor szinte kizárható a terhesség (azt hiszem 99,999% :D )nyugodj meg!! Amúgy meg általában azt mondják, hogy az első doboznál (3 levél)minden mellékhatás előfordulhat.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, már minden rendben van!
2008. aug. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!