Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szexeltünk, kiszakadt a gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltünk, kiszakadt a gumi és kb 5 percig így csináltuk. Menjek 72órás tablettáér, vagy nem lesz baj?

Figyelt kérdés
A menstruációm 5. napján történt. Az számít valamit, ha utána 3órával tettem be pharmatex kúpot?
2010. febr. 14. 11:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A megszakítás Pearl indexe 35, vagyis 100 így szexelő nőből 35 (minden harmadik!) teherbe esik. Aki 4 évig megúszta, szerintem benevezhet egy meddőségi vizsgálatra.
2010. febr. 14. 22:03
 12/23 anonim ***** válasza:
vagy a párjuk:):P
2010. febr. 16. 18:55
 13/23 anonim ***** válasza:

Ebből hol derült ki,hogy megszakítás volt? Kiszakadt a gumi és még utána 5 percig így csinálták.Itt bármi lehet,akár élvezés is.Az mindegy,hogy utána miket tettél be,az,hogy neked ez a mensi 5.napján volt csökkenti az esélyt,de akkor sem nulla.

Mivel ez egy kiemelt kérdés nem tudom,hogy a 72 órás még egyáltalán szóba jöhet-e.Ha nem,akkor a következő kimaradt mensi után csinálj tesztet.Csinálhatsz az aktus után 2 héttel is,de én még akkor nem nyugodnék meg 100%-osan.

2010. febr. 16. 18:55
 14/23 anonim ***** válasza:

22:03!

te akkora baromságot mondtál, hogy az már szinte fáj.

Volt aki 10 évig védekezett így, és mégsem lett terhes, és amikor tényleg akarták a gyereket elsőre összejött.

Nem kell minden kis lóf@szért gyógyszert bevenni.

Semmit se jelent ha megszakítás mellett valaki nem esik teherbe. Lehet h könnyebben fog, ha tényleg akaráják a picit.

Mellesleg miért ne írhatná le bárki h milyen módszerrel védekezik? Ha téged ez bosszant, az valószínűleg azért van, mert te nem így csinálod. Gondolom aki így védekezik annak nembaj ha besikerül a gyerkőc...sorry h te nem ilyen helyzetben vagy. De másokat nincs jogod offolgatni szerintem mert semmi közöd a mások dolgaihoz.

2010. febr. 16. 19:30
 15/23 anonim ***** válasza:
tisztelt előttem szóló..azt szerintem tegyük hozzá hogy sajnos az oldalt látogatók többsége 18 éven aluli..és nem lenne jo ha ezt...a legolcsóbb megoldást olvasná mindenhol...mivel ez nem a legbiztonságosabb védekezési modszer mint a gyerek sem..amugy persze hogy midnenki csinálja ugy ahogy akarja csak a 16 éves korosztálynak nem azt kell sugallni hogy mi már X éve ezt csináljuk és nem lett baj...amúgy tipus függő...van akire elég "ránézni " és teherbe esik...mások évekig próbálkoznak...ez volt az én véleményem
2010. febr. 16. 19:53
 16/23 anonim ***** válasza:
nem írt hülyeséget,ez a 100/35 igaz szám. Lehet,h. te nem vagy elég művelt ehhez.én vennék 72órásat. nem akarnék gyereket most. ÉS aki több éve megszakításosan védekezik és még nem lett baja,télleg valószinű,h. valami meddőség lehet a dologban. Én inkább szégyellném.:D
2010. febr. 16. 20:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én párommal is igy jártunk. megvettük a gyógyszert. 4700 FT volt. inkább kifizetem a gyógyszert mint abortusz ami 100 ezer fölött van szóval inkább vegyétek meg!
2010. febr. 16. 20:46
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

20:32!

Mit kell azon szégyellni ha valaki megszakítással védekezik? Te tényleg ennyire degenerált vagy h megértsd h ATTÓL H VALAKI MEGSZAKÍTÁSSAL VÉDEKEZIK ÉS NEM ESIK TEHERBE, MÉG NEM MEDDŐ?

Érdekes,

2010. febr. 16. 21:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Hol 100ezer egy abortusz?:O Ne írj már ilyen baromságot! 30 ezer Ft körül van. Egyik rokonomnak volt 5 éve akkor 20 ezer volt elég radikális áremelés lenne 100 ezer! Az viszont igaz hogy jóval kellemetlenebb mint a tabletta de ha eddig nem vetted be akkor már késő!:S
2010. febr. 16. 21:07
 20/23 anonim ***** válasza:

*anyám teherbe esett 10 év megszakítás után is...elsőre összejöttem, amikor élesbe próbálkoztak a faterral.

Te ritka hülye lehetsz 20:32, ha ezen lovagolsz h meddő az ember....

2010. febr. 16. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!