Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mivel védekezzünk, ha sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel védekezzünk, ha sokszor vagyunk együtt? Emiatt barátom drágállja az óvszert, de tablettázni én nem akarok.

Figyelt kérdés

2015. febr. 25. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
A tablettát se ingyen adják. A legolcsóbb az önmegtartóztatás, én ezt javaslom nektek.
2015. febr. 25. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
8%

A végén huzza ki, de ez is kockázatos.

Legbiztosabb módszer: ne dugjatok akkor...

2015. febr. 25. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
Szia, két módszert tudok ajánlani, amit én is tervezek: pesszárium+spermicid vagy spermicid+naptározás+megszakítás, az utóbbihoz kell ügyesség, hogy a barátod a megfelelő pillanatban ki tudja húzni.
2015. febr. 25. 19:48
 4/10 anonim válasza:
ha a baratod dragallja akkor vedd meg te! a baratod nem lessz csoro es neked se kell tablettazni! :D
2015. febr. 25. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
hüvelygyűrű
 6/10 anonim ***** válasza:
Vannak tök olcsó óvszerek. 12 db/500 ft. Nem egy durex, de a célnak megfelel :D
 7/10 A kérdező kommentje:
ÓÓ mennyi hasznos válasz ilyen gyorsan :) Köszönöm! A megszakításban nem bízom, a pesszárium jó ötlet lenne. Nemtudom miért most bökte ki, hogy drágállja, természetesen akkor majd felesbe vesszük vagy huzamosabb ideig én.
2015. febr. 25. 19:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítást szerintem felejtsétek el nagy ívben, nagyon kockázatos!

Ha egészségügyi problémád van, ami miatt nem akarsz tablettát, akkor oké, viszont hosszabb távon lehet, hogy tényleg kifizetődőbb, bár azt meg nem lehet tudni, hogy hogyan fog hatni rád. Mennyire fog téged befolyásolni. (Nálam minden rendben volt, semmi negatív hatás nem jelentkezett a 2 év alatt.)

Viszont szerintem üljetek le, és beszéljétek meg a dolgot. A barátodnak, ha szeret, akkor be kell látnia, ha pl te azért nem szeretnél tablettát, mert félsz a mellékhatásoktól, és ezt neki el kellene fogadnia.

Ha meg drágának találja így, akkor vegyétek felesben az óvszert. De ha a barátod szeret, akkor biztosan nem fogja azt neked tanácsolni, hogy mérgezd magad a tablettával, csak azért, mert ő drágának találja hosszabb távon az óvszert.

2015. febr. 25. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:

hüvelygyűrű havi 3000ft-ba kerül és biztonságosabb,mert nem megy át a szervezeteden a sok csúnya gonosz hormon,hanem helyileg hat :)

akkor éri meg a fog.gátló és a hüvelygyűrű, HA heti legalább 3x szeretkeztek.

2015. febr. 25. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Csak ne mondanál hülyeséget.

A hüvelygyűrű ugyanúgy hat, mint a tabletta. Mi az, hogy nem megy át a szervezeten? Hogyne menne át? Ugyanúgy a hormonháztartást befolyásolja, mint a tabletta, csak nem a bélnyálkahártyáról szívódik fel, hanem a hüvely nyálkahártyájáról.

Pont ugyanolyan mellékhatásai lehetnek, annyi az előnye, hogy csak havi 2-szer kell vele foglalkozni (mikor fel- és leveszi), valamint hányás és hasmenés nem befolyásolja.

Egyáltalán nem a hüvelyben hat, csak onnan szívódik fel...

Az már csak ráadás, hogy speciel a trombózis rizikóját jobban fokozza, mint a szájon át szedhető tabletták. Tehát az előnye mellett a hátránya is megvan.

Kérdező: Fizessétek felesben az óvszert, vagy vedd meg te.

2015. febr. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!