Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hatásos?
Elszakadt a gumi szeretkezés közben. Utána gyorsan elmentem zuhanyozni és most délután 16 40-kor vettem be egy eseményutánit. reggel 8-kor volt a dolog. :)
Mennyire borítja majd fel a hormonrendszerem?
Milyen mosolygósan beszélsz erről :-)
Akkor mégis mi a gond?
Ha nem élvezett el a fiú, akkor maximum az előváladék okozhatott volna gondot, de azt meg a gumiban lévő spermicid már rég elintézte.
A legkevesebb, ami történhet veled az az, hogy hónapokig teljesen kiszámíthatatlan lesz a menzeszed.
Ha a tabletta bevétele után 7 héttel megjön, akkor hatott a gyógyszer, ha nem jön meg, akkor menj el nőgyógyászhoz!
Felborítja, de nem minden esetben, ugyanúgy, ahogy az sem biztos, hogy a betegtájékoztatón feltüntetett mellékhatások előjönnek nálad!
Mindenkinél más.
Nekem is ezen okból kellett 1x használnom.
Nekem fájdalmaim is voltak (mellékhatás),és brutálisan felborította a menstruációm.
Lehet nálad szarabb lesz,de lehet hogy jobb lesz. Egyéntől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!