Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszer lehetett ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszer lehetett ez?

Figyelt kérdés

Én alapból utálom a gumit. Miért? Mert szorít, kényelmetlen, és olyan, vagy még rosszabb, mint guminővel szexelni. Tompítja (nem is kicsit) azokat az érzéseket, amitől élvezetes az együttlét. Pl. ara is volt már példa, hogy nem éreztem, hogy a lányban vagyok. Volt, amikor egy szűkebb vaginánál az óvszer mellett is megmaradt a dörzsölő érzés tompítva, de a lényeg, a punci melege, az apró redők érzékelése, és a punci nedvessége, amitől élővé válik a dolog, az totál elveszik útközben.

Ellenben egyszer voltam Tunéziában, ahol véletlenül megtaláltam a piroslámpás negyedet. Úgy voltam vele, ha már idetévedtem, miért ne próbálnám ki? Volt egy lány, aki megtetszett, megalkudtunk az árra, és bementem hozzá. Természetesen ott is előkerült a gumi azonnal, amit ott, abban a helyzetben (mégis csak távol keleti ország) nem éreztem nyűgnek. Azonban a meglepetés az aktus alatt ért. Magamnak húztam fel a gumit, és utána magamnak húztam le, máskülönben nem hittem volna, hogy van rajtam valami. Az az óvszer teljesen más volt, mint a nálunk kapható nyugati sz*rok. Az az óvszer tökéletesen idomult a nemi szervemhez, nem volt szoros, vagy kényelmetlen, és amikor beléhatoltam olyan érzésem volt, mintha nem lenne rajtam semmi. Szinte tökéletesen átadta az óvszer a punci melegét, éreztem a punci minden egyes apró redőjét, és szinte még a hüvelyváladékot is érezni véltem.

Sajnos nem kérdeztem meg, nem néztem meg, hogy milyen gumi volt, de érzésre nagyon nem hasonlított egyik Magyarországon kapható gumira sem. Ha itthon ilyen gumival lenne tele minden nagyáruház, nem lenne kérdés, hogy miért utálják a pasik a gumit.

Volt-e már valaki közületek hasonló országban, és volt-e már valakinek hasonló óvszeres élménye?

Ha igen, nem tudjátok véletlenül, hogy az milyen gumi lehetett, mi a márkája, és lehet-e idehaza kapni?

Azóta is azt vadászom, de eddig még nem sikerült megtalálnom...

2010. febr. 12. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
ikszdé. válassz valami ultra vékonyat meg lehet h nagyobb méret kellene
2010. febr. 12. 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"mégis csak távol keleti ország"

tunézia észak afrikai ország

egyébként az előttem szólónak van igaza, vagy egy állandó kapcsolat is lehet megoldás

2010. febr. 12. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

birkabél volt:D

"mégis csak távol keleti ország" áúúúú:S de a többiben igazad van:)

Valószínűleg rosszabb minőségű is. Biztos, hogy sokkal könnyebben kiszakad, illetve kevésbé biztonságos mint az európaiak, valószínűleg "nem felel meg az EU szabványnak", és ezért nem lehet itt kapni.

2010. febr. 12. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jó helyre dugtad?
2010. febr. 12. 09:31
 5/6 anonim válasza:

bizony, a hazai gumik nekem is elnyomják az érzékelést. viszont így legalább tovább bírjuk. minden rosszban van valami jó :D sőt néha kényelmetlen is. így történt egyszer, már a 2. menet is lehetett ráadásul, olyan jó bő órán keresztül csak nyúztam szegény csajt.

ám a jó márkát én sem találtam még meg. hiába extra ultra szuper vékony, manapság már az összes gumi "ilyen".

2010. febr. 12. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Tunéziában kurv@zni? :)

Bátor vagy :DDD

Mondjuk én meg gumi nélkül dugtam egy arabbal :D

28L

2010. febr. 20. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!